Behangafstomer huren om je behang te verwijderen?

Goed gereedschap huren

Behang verwijderen

 • Je betrekt een nieuwe woning en de muren zijn nog een leeg canvas. Een leuk behangetje tegen de muur aan fleurt de hele boel op! Of je dochter van acht jaar oud heeft haar zinnen gezet op een fluor-roze behang vol met eenhoorns... en als ouder weet je dat je deze discussie niet gaat winnen.
 • Dus je geeft jezelf gewonnen en struint internet af naar behangtips-, handleidingen- en materialen om haar droomkamer te realiseren. HeyHo is jouw digitale klusmaat en geeft je alle antwoorden op het gebied van behangen.
Behangafstomer huren
 • Met deze behangtips kom je er!

  Behangen is een secuur werkje. Je wilt niet dat de muur er na afloop van de klus uit ziet als een maanlandschap. Daarom geven we je graag een aantal behangtips die je op weg helpen als je zelf gaat behangen:
 • Behang verwijderen

  Zit er nog een oud behang tegen de muur geplakt? Zorg dan eerst dat je dit volledig van de muur verwijdert. Behang plakt goed voor een reden, maar dat zorgt er ook voor dat het verwijderen moeizaam kan verlopen. Wanneer de lijm wordt verwarmd, komt het gelukkig gemakkelijk los. Deze klus krijg je geklaard met een behangafstomer. Je huurt ‘m direct bij ons.

Behang verwijderen

Het juiste behang kiezen

Naast dat het motief uitzoeken al een flinke klus kan zijn, is het ook belangrijk om rekening te houden met het type behang. Vliesbehang is een stuk gemakkelijker om op te hangen dan papierbehang. Vervolgens is het belangrijk om te weten hoeveel behang je nodig hebt en hoeveel banen je uit een rol behang krijgt. Je wilt tenslotte niet halverwege de klus erachter komen dat je te weinig hebt... Check de afmetingen van je muur, eventuele ramen en de behangrol. Voer ze in in de behangcalculator en je weet precies hoeveel rollen je nodig hebt! Snijd vervolgens het behangpapier in de juiste maten of kies voor voorgesneden behangpapier.

Alle behang apparaten
Behang afstomen

Het behang ophangen

Je staat in de startblokken met de kwast, lijm en rol behang in de aanslag. Klaar om ten strijde te trekken. Maar voordat je fanatiek met de behanglijm aan de slag gaat, moet je eerst weten met welk type behang je te maken hebt. Bij papierbehang smeer de behanglijm namelijk op de achterkant van het behang, bij vliesbehang smeer je het juist op de muur. Bij vliesbehang kan je na het plakken het behang enigszins verschuiven en beter positioneren.

Behang gereedschap
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
 • Snel reactie! Klik op het icoon
 • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
 • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
 • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,