Boels gereedschap huren
vs.


Boels verhuur, met afstand de grootste verhuurder van ons land. Ruim 2250 afhaalpunten in de verschillende Bouwmarkten. Het personeel van de Bouwmarkt (vaak studenten en minder ervaren krachten) handelen jouw huuropdracht af. In het slechtste geval bestel je een behangafstomer en ga je met een stoomapparaat naar huis. Je betaald een mooie som borg en je mag gaan na 3x je handtekening te zetten.

HeyHo verhuur, wij zijn nieuw. Modern en verhuren gereedschap zoals wij vinden dat het hoort. 

Je huurt direct online. Bestellen doe je simpel en snel via de productpagina. Je kiest daar je toebehoren, plaatst het in je winkelmand en rekent je 1e dag huur af. Zonder borg. Je product kun je vandaag direct afhalen bij één van onze locker locaties of natuurlijk thuisbezorgd met een postbedrijf.


Waarom HeyHo verkiezen boven Boels?

Thuisbezorgd

Bekende apparaten

Geen borg!

Een paar redenen om te kiezen wat jou past.

Je bent liever thuis of op de klus alvast aan het werk of bezig met de voorbereiding. Je weet wanneer je gaat klussen en wat je gaat doen? Dan reserveer je het op de dag dat je aan de slag wil. Zorgen wij dat je het thuis krijgt?

 

Loop je toevallig tegen iets aan, maar is het niet wat je zelf in gedachte had? Dan heb je nu gereedschap nodig. Je bestelling plaats je in één van onze lockers. Huren doe je dan door de kluis te openen in jouw account en dan zie je welke deur je openen mag om het door jou gekozen voorwerp mee tenemen.

 

Huren makkelijk gemaakt.


Snelheid is een pré als je gaat huren. Dan wil je niet ook nog in de rij bij de bouwmarkt om je handtekening in drievoud te zetten en borg te betalen. Wachten op die matrix printer (waarvan je niet eens meer wist dat die bestond) om een bon mee te krijgen met bewijs dat je je veel te dikke borg  hebt betaald en dan mag je weg met je product.

 

Wel voor 17:00u inleveren, want dan zijn we dicht! Nee geintje. Je borg begint als je het ophaalt uit de kluis of als we bezorgen. Niet eerder.

Lever je hem in in de kluis? Einde borg. Breng je je product naar het door jouw gekozen postbedrijf. Eindigt de huur tijdens het scannen aan de balie.
 

 

Jij houdt van online afwikkeling van je huuropdracht. Je wil niet wachten, maar je wil vooral gewoon dat het voor je deur staat op het moment dat het jou uitkomt. Bestel dan snel.

 

 

 


Sluiten Hey,