Jouw missende gereedschap bij Bouwmaat huren


Huren bij Huren bij Bouwmaat
doe je met ons!

Bouwmaat klanten huren bij HeyHo

Om jouw klus professioneel af te ronden, wil je goed gereedschap hebben. Alleen als je bus vol is of als je net dat gereedschap nodig hebt wat je niet vaak gebruikt? Dan huur je bij Bouwmaat. Met HeyHo heb je je klusmaat gevonden. Maak je account, kies je gereedschap. Huur het helemaal online zonder borg. Plaats je bestelling en open zelf je kluis! Want die staan in jouw Bouwmaat filiaal.

Jouw Bouwmaat gehuurd gereedschap klus verdient het beste gereedschap

Het is heel simpel. Je maakt je account aan met je Bouwmaat pas. Je kiest het gereedschap wat je nodig hebt. Betaal alvast voor je eerste dag, zonder borg.  Haal je gereedschap op in jouw gekozen filiaal door een kluis te openen. Niet in de rij, maar gewoon direct weer naar buiten en aan de slag. Als je het gereedschap ophaalt begint je huurperiode. Zodra je het weer terug gaat leggen in de kluis, eindigt je huurperiode.

Klusadvies van HeyHo

Juist daarom ben je bij ons terecht gekomen. De klusmaten van HeyHo helpen je graag verder. Gebruik de chat rechtsonder of neem gewoon contact op met de klantenservice.

 

Al jouw gereedschap bij ons huren?

Dat kan natuurlijk ook. Je kan het zelfs op je klus laten bezorgen. Voor ons ook geen probleem. Als je bij Bouwmaat huurt kun je natuurlijk wel direct je verbruiksartikelen daar meenemen. Wij verkopen ze ook, maar Bouwmaat heeft alles voor jou om het helemaal af te maken. Huur je gereedschap dus bij ons en koop de toebehoren bij Bouwmaat. 

Welk vestigingen van Bouwmaat kun je huren met HeyHo?


Arnhem    Purmerend    Tilburg    Utrecht

Kijk in onze categorie afhalen wat je er allemaal kan huren!


Sluiten Hey,