Bouwmarkt in Amsterdam

Bouwmarkt in Amsterdam

Op zoek naar een bouwmarkt in Amsterdam?

  • Je bent op zoek naar een bouwmarkt in Amsterdam. Waarschijnlijk niet omdat ‘ie zich verstopt heeft, maar omdat je gereedschap nodig hebt voor je klusproject in huis.
  • Maar als echte (ingeburgerde) Amsterdammer weet je ook dat dit een enorm project wordt: je auto drie blokken verder ophalen, het drukke verkeer van de hoofdstad trotseren om er vervolgens in de bouwmarkt achter te komen dat het gereedschap dat jij zoekt nét is uitverkocht, verhuurd of in slechte staat verkeert. Dat kan gemakkelijker. 
Ik wil direct gereedschap huren in Amsterdamgereedschap huren in amsterdam

Bezoek de Amsterdamse bouwmarkt vanuit je huis

Of je nu in Osdorp, Zuidas, De Pijp, Floradorp, de Rivierenbuurt of Oud-Zuid woont: onze online bouwmarkt is geschikt voor iedereen in Amsterdam (en omstreken). Eigenlijk vinden we ‘bouwmarkt’ een afstandelijke naam: we noemen ons liever je (online) klusmaat. Vanaf je luie stoel bestel je gemakkelijk het juiste gereedschap en bezorgen we ‘t aan huis. En zoals een echte klusmaat betaamt, voorzien we je ook nog van uitgebreid klusadvies.

Ik wil direct gereedschap huren in Amsterdam


Gereedschap huren in een bouwmarkt in Amsterdam

Misschien zocht je op de term ‘bouwmarkt in Amsterdam’ omdat je nieuw gereedschap wilde kopen. Maar eerlijk is eerlijk: hoe vaak ga je die ene boor, lakfrees of haakse slijper nou echt gebruiken? Zonde van de investering en de ruimte in je huis. Delen is het nieuwe bezitten en wij lopen daarin graag voorop door gereedschap online te verhuren. 

Bij het woord ‘gereedschap huren’ schieten waarschijnlijk de nekharen recht omhoog. Aftandse machines die je alsnog zelf moet ophalen, strenge huurperiodes en een torenhoog bedrag dat je moet neertellen voor de borg van de machines. Waarschijnlijk loop je daar niet echt warm voor. Maar het alternatief is nieuwe machines aanschaffen die vervolgens liggen te verstoffen in je knusse Amsterdamse kluskelder óf je buurman inschakelen en je naast de tools, ook gratis ongevraagd klusadvies (en foute grappen) erbij krijgt. 

Bij HeyHo kan je daarom je gereedschap huren zonder boelshit. Met de voordelen van een bouwmarkt in Amsterdam (het uitgebreide assortiment) en het gemak van een online service. We geven alleen klusadvies als je daarom vraagt, berekenen slechts 0,01 cent borg en je kunt de apparaten weer inleveren wanneer jij dat wilt. Want zoals een echte klusmaat betaamt werken we je niet tegen, maar werken we samen met je. 

Ontdek het hele assortiment van HeyHo

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Of je nu een plankje gaat ophangen, de wildgroei in je tuin aanpakken of je kinderen achter het behang gaat plakken: wij hebben het juiste gereedschap voor de klus. Net als de vertrouwde bouwmarkt in Amsterdam hebben wij ook een breed assortiment. Laat je niet afschrikken door de termen ‘online bouwmarkt’ of ‘klusmaat’ die bedacht zijn door een stel millennials, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Gereedschap (en eventueel tips) nodig voor een van de volgende klussen? Lees er meer over.

  Hoe werkt gereedschap huren 2.0?

Niet meer urenlang zoeken en teleurgesteld worden in een bouwmarkt in Amsterdam, maar gemakkelijk en snel je gereedschap ontvangen aan huis. Via ons huurassortiment vind je alle tools die je het stereotype ‘stoere klus(s)(t)er’ doen lijken, als dat is wat je ambieert. Zagen, tuinieren, tegelen, schuren, reinigen, boren of behangen: voor iedere klus vind je het nieuwste gereedschap. 

Je legt de tools in de winkelmand en kiest de huurdatum. Vanaf de volgende dag kan je het gereedschap al laten leveren. Je hoeft geen einddatum in te stellen, als je het afscheid van de tools liever nog even uitstelt. Wij doen er namelijk niet moeilijk over als je ‘t gereedschap iets langer wilt houden. Je vult je gegevens in en bevestigt de bestelling. Op de datum dat jij het aangeeft (voor 23.59 besteld is vanaf de volgende dag in huis) staat de pakketbezorger met jouw kluspakket klaar. Bewaar de doos goed, die je kan je weer gebruiken om de spullen mee terug te sturen. 

Zodra je de klus hebt geklaard, kan je je pakket weer gemakkelijk terugsturen. Je beëindigt op de website je huurperiode en betaalt het totaalbedrag. Bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Amsterdam breng je de spullen terug. Klussen was nog nooit zo gemakkelijk!

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,