Bouwmarkt in Den Bosch

Bouwmarkt in Den Bosch

Op zoek naar een bouwmarkt in Den Bosch?

  • Je bent op zoek naar een bouwmarkt in Den Bosch. Niet omdat je met de bouwmarkt verstoppertje speelt, maar omdat je materialen nodig hebt voor je volgende klusproject in huis.
  • Heel eerlijk: alleen al tegen naar de bouwmarkt gaan zie je op: de hele stad doorrijden om er bij de balie achter te komen dat het gereedschap dat jij zoekt nét is uitverkocht, verhuurd of in slechte staat verkeert. Dat kan gemakkelijker. 
Ik wil direct gereedschap huren in Den Boschgereedschap huren in den bosch

Bezoek de Bossche bouwmarkt vanaf je luie stoel

Wij maken het je een stuk gemakkelijker. Of je nu in Hambaken, West, Muntel of Maaspoort woont: onze online bouwmarkt is geschikt voor iedereen in Den Bosch en daarbuiten. ‘Bouwmarkt’ markt vinden we trouwens afstandelijk klinken, we hebben liever dat je ons je (online) klusmaat noemt. Vanaf je luie stoel bestel je gemakkelijk het juiste gereedschap en bezorgen we ‘t aan huis. En zoals een echte klusmaat betaamt, voorzien we je ook nog van uitgebreid klusadvies.

Ik wil direct gereedschap huren in Den Bosch


Gereedschap huren in een bouwmarkt in Den Bosch

Misschien zocht je op de term ‘bouwmarkt in Den Bosch omdat je nieuw gereedschap wilde kopen. Maar eerlijk is eerlijk: hoe vaak ga dat gereedschap nou echt gebruiken? Zelfs als doorgewinterde klusser zijn sommige materialen nou eenmaal zeldzaam om te gebruiken. Bespaar op kosten (en ruimte in je schuur) en huur je gereedschap. 

En ja, we weten het: gereedschap huren heeft niet de beste reputatie. Slechte kwaliteit van de materialen, torenhoge borg die je moet neerleggen of lange rijen bij de afhaalbalie in de bouwmarkt. Met deze frustraties in het achterhoofd zijn we Hey-Ho gestart: gereedschap huren zonder boelshit. 

Met de voordelen van een bouwmarkt in Den Bosch (het uitgebreide assortiment en inhoudelijke kluskennis) met het gemak alsof je een pizza bestelt. We geven alleen klusadvies als je daarom vraagt, berekenen slechts 0,01 cent borg en je kunt de apparaten weer inleveren wanneer jij dat wilt. Want zoals een echte klusmaat betaamt werken we je niet tegen, maar samen met je. Zo krijgen we samen de klus geklaard. 

Ontdek het hele assortiment van HeyHo

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Of je nu een plankje gaat ophangen, de wildgroei in je tuin aanpakken of je vrienden imponeren met je (gehuurde) gereedschap: wij staan voor je klaar. Net als de vertrouwde bouwmarkt in Den Bosch hebben wij een breed assortiment, maar hoef je er niet voor in de rij te staan. Laat je niet afschrikken door de termen ‘online bouwmarkt’ of ‘klusmaat’ die bedacht zijn door een stel millennials, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben geen zachte kantoorhandjes en zijn niet vies van een beetje klussen. Onze kluskennis komt terug in de klustips:

  Hoe werkt het?

Niet meer urenlang zoeken en teleurgesteld worden in een bouwmarkt in Den Bosch, maar gemakkelijk en snel je gereedschap ontvangen aan huis. Via ons huurassortiment vind je alle tools om de klus te klaren. Zagen, tuinieren, tegelen, schuren, reinigen, boren of behangen: voor iedere klus vind je het beste gereedschap. 

Je legt de materialen in de winkelmand en kiest de huurdatum. Vanaf de volgende dag kan je het gereedschap al laten leveren. Je hoeft geen einddatum in te stellen, als je het afscheid van de tools liever nog even uitstelt. Wij doen er namelijk niet moeilijk over als je ‘t gereedschap iets langer wilt houden. Hoe langer je huurt, hoe lager de dagprijs wordt. Je vult je gegevens in en bevestigt de bestelling. Op de datum dat jij het aangeeft (voor 23.59 besteld is vanaf de volgende dag in huis) staat de pakketbezorger met jouw kluspakket klaar. Bewaar de doos goed, die je kan je weer gebruiken om de spullen mee terug te sturen. 

Zodra je de klus hebt geklaard, kan je je pakket weer gemakkelijk terugsturen. Je beëindigt op de website je huurperiode en betaalt het totaalbedrag. Bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Den Bosch breng je de spullen terug. Klussen was nog nooit zo gemakkelijk! 

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,