Bouwmarkt in Zwolle

Bouwmarkt in Eindhoven

Op zoek naar een bouwmarkt in Eindhoven?

  • Klaar om de klus te klaren stap jij in je auto naar Ekkersrijt om je gereedschap te kopen. Je neefje van vier heeft het namelijk voor elkaar gekregen de deur uit je TV-meubel te krijgen.
  • Tijd voor actie. Als echte Eindhovenaar weet je dat de keuze, reuze is bij deze woonboulevard. Echter is het daardoor ook moeilijker om je gewenste klusmaatje te vinden. Onze tip? Huur je gereedschap online. Door middel van ons overzichtelijke assortiment, ben je sneller klaar én het scheelt je een hoop brandstof. 
Ik wil direct gereedschap huren in Eindhovengereedschap huren in eindhoven

Op zoek naar een bouwmarkt in Eindhoven?

Klaar om de klus te klaren stap jij in je auto naar Ekkersrijt om je gereedschap te kopen. Je neefje van vier heeft het namelijk voor elkaar gekregen de deur uit je TV-meubel te krijgen. Tijd voor actie. Als echte Eindhovenaar weet je dat de keuze, reuze is bij deze woonboulevard. Echter is het daardoor ook moeilijker om je gewenste klusmaatje te vinden. Onze tip? Huur je gereedschap online. Door middel van ons overzichtelijke assortiment, ben je sneller klaar én het scheelt je een hoop brandstof.

Ik wil direct gereedschap huren in Eindhoven


Gereedschap huren in een bouwmarkt in Eindhoven

Jij hebt plannen om dat TV-meubel zo snel mogelijk te maken of er staat een andere klus op de planning. Daarom heb jij de afgelopen dagen niet alleen het internet afgestruind voor tutorials, ook staan je zoekopdrachten vol met de woorden: hamer, schroevendraaier en inbussleutel. Maar vraag jezelf nu eens af: hoe vaak ga je deze topgear nu daadwerkelijk gebruiken, voor het op je zolderkamer belandt? Nadat je klus is geklaard verdwijnt het weer terug op de zolderkamer waar alleen de kans bestaat dat de muizen ermee aan de slag zullen gaan. Daarom kun je je gereedschap beter online huren. Samen met onze adviezen, zal jouw klus snel geklaard zijn. 

Het huren van gereedschap is tegenwoordig zo gek nog niet. HeyHo verhuurt je gereedschap zonder boelshit zoals lettertjes addertjes onder het gras of hoge borgbedragen. HeyHo is jouw online klusmaat. 

Ontdek het hele assortiment van HeyHo

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Wil je al maanden lang die nieuwe tegels zetten, dat gipsenwandje slopen of ben je in de mood om je kinderen achter het behang te plakken? Wij helpen je er graag bij. Weet je niet helemaal welk gereedschap je nodig hebt voor jouw klus? Wij geven je tips en tricks, zodat je snel van start kan om die klus te klaren.

  Hoe werkt het?

Heel Eindhoven doorracen om het juiste gereedschap te vinden? Dat is verleden tijd. Vanaf nu bestel jij namelijk je gereedschap makkelijk en snel, om het de volgende dag op je deurmat te vinden. 

Valt het door jou benodigde gereedschap binnen ons assortiment? Dan is onze missie geslaagd. Mocht je meer gereedschap nodig hebben, check dan vooral even ons huurassortiment voor jouw volgende schuur, boor- of tuinierklus. Het huren gaat als volgt: 

Plaats het door jou gekozen gereedschap in het winkelmandje, kies de datum wanneer jij die klus wilt gaan klaren en mocht dit de volgende dag zijn, dan zorgen wij ervoor dat jouw gereedschap bijtijds geleverd wordt. Wij vinden het belangrijk dat jouw klus tot in de puntjes toe wordt afgemaakt. Daarom is voor ons de einddatum niet van belang. Wil je nog iets langer samen zijn met jouw klusmaatjes? Dan is dat mogelijk. Vul je gegevens in en bevestig je bestelling. Op de door jou aangegeven datum zal de pakketbezorger jou het gereedschap overhandigen. Het is wel zo handig je doos te bewaren. Deze heb je nodig om je gereedschap in terug te sturen.

Klaar met klussen? Lekker bezig! Beëindig je huurperiode op de website en betaal het totaalbedrag. Stuur je pakket terug via het dichtstbijzijnde PostNL-punt en klaar is kees.

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,