Bouwmarkt in Groningen

Bouwmarkt in Groningen

Op zoek naar een bouwmarkt in Groningen?

  • Je besluit op een blauwe maandag op zoek te gaan naar een bouwmarkt in Groningen om gereedschap te kopen. Dat plankje hangt zichzelf niet op en de geel verkleurde muur wordt niet vanzelf wit.
  • Maar als echte Stadjer weet je dat je de hele Diepenring moet trotseren om bij de bouwmarkt te komen. Bij aankomst ben je vergeten de reviews over dit gereedschap te checken en blijkt het rommel te zijn. Tip voor de volgende keer? Huur je gereedschap online. 
Ik wil direct gereedschap huren in Groningengereedschap huren in groningen

Bezoek de Groningse bouwmarkt vanuit je huis

Van de Grote Markt tot de Hortusbuurt: iedereen kan achter zijn of haar laptop gereedschap bij ons huren. En ja, ook wanneer je Veendammer bent. Wij als jouw online klusmaat helpen je graag op weg bij het vinden van het juiste gereedschap. En als klapper op de vuurpijl wordt jouw gereedschap ook nog eens op je deurmat bezorgd. Lekker hé, je hoeft er de deur niet voor uit. Weet je vervolgens niet hoe je die klus aanpakt? Geen zorgen. Wij voorzien je graag van klusadvies.

Ik wil direct gereedschap huren in Groningen


Gereedschap huren in een bouwmarkt in Groningen

Laat ons even raden: jij zocht op de term ‘bouwmarkt in Groningen’ omdat je van plan was nieuw gereedschap aan te schaffen. Maar ga nu eens bij jezelf na hoe vaak je die ene haakse slijper, lakfrees of boor nog gaat gebruiken? Na gebruik gaat het waarschijnlijk de zolder op of schuur in, waar het verdwijnt tussen alle andere overige gereedschap. Huur daarom je gereedschap. HeyHo helpt je hierbij. 

Bij de gedachte van het huren van gereedschap, horen we je al denken: er zal vast een addertje onder het gras zitten, het gaat gepaard met extra kosten of er staan ergens kleine lettertjes. Allemaal niet waar. Bij HeyHo kun je huren zonder kuren. Naast de borg van slechts 0,01 cent, staan wij voor je klaar met een online service, hebben wij een uitgebreid assortiment en kun jij je apparaten na afloop van de klus bij ons inleveren wanneer je wilt. Dit doe je snel en gemakkelijk, bij jouw dichtstbijzijnde PostNL-punt in Groningen. 

Ontdek het hele assortiment van HeyHo

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Ga je tegels zetten, schuren of slopen? Maak je geen zorgen. Want breekt het of kraakt het, HeyHo maakt het. Met ons breed assortiment zijn we (al zeggen we het zelf) prima te vergelijken met jouw favoriete bouwmarkt in Grunn. Weet je niet welk gereedschap je nodig hebt voor jouw klus? Wij geven je tips en tricks om je op weg te helpen.

  Hoe werkt het?

Op je fiets naar de bouwmarkt voor je gereedschap? Laat dat vanaf vandaag verleden tijd zijn. Bestel je gereedschap vanaf nu snel en gemakkelijk om het vervolgens te ontvangen op je deurmat. 

Check ons huurassortiment voor het vinden van jouw ultieme gereedschapsmatch. Of je nu gaat schuren, boren of tuinieren: voor iedere klus vind je hier het nieuwste gereedschap. Het huren van jouw benodigde gereedschap is super simpel. 

Plaats de tools in je winkelmandje en kies de datum wanneer jij de sterren van de hemel gaat klussen. Is dat de volgende dag? Geen probleem, wij bezorgen je tools. De einddatum is voor ons niet belangrijk. Wil jij je klusmaatjes nog iets langer bij je houden? Dan kan dat. Vul je gegevens in en bevestig de bestelling. Op de aangegeven datum zal de pakketbezorger klaar staan met jouw kluspakket. Wel moet je de doos goed bewaren, zodat je deze kan gebruiken om het gereedschap in terug te sturen. 

Klaar met klussen? Lekker bezig! Beëindig je huurperiode op de website en betaal het totaalbedrag. Bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Groningen breng je je pakket terug. Appeltje, eitje! 

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,