Bouwmarkt in Nijmegen

Bouwmarkt in Nijmegen

Op zoek naar een bouwmarkt in Nijmegen?

  • Je bent op zoek naar een bouwmarkt in Nijmegen. Niet omdat ‘ie zich verstopt heeft, maar omdat je gereedschap nodig hebt voor je volgende klusproject in huis.
  • Maar je weet ook dat dit een enorm project wordt: de hele stad doorrijden om er bij de balie in de bouwmarkt achter te komen dat het benodigde gereedschap nét is uitverkocht, verhuurd of in slechte staat verkeert. Dat kan gemakkelijker. 
Ik wil direct gereedschap huren in Nijmegengereedschap huren in nijmegen

Bezoek de Nijmegen bouwmarkt vanaf je bank

Of je nu in Waterkwartier, Batavia of de Indische buurt woont: onze online bouwmarkt is gemakkelijk te bereiken voor iedereen in Nijmegen (en omstreken). Eigenlijk vinden we ‘bouwmarkt’ een afstandelijke naam: we noemen ons liever je (online) klusmaat. Vanaf je bank bestel je gemakkelijk het juiste gereedschap en bezorgen we vanaf de volgende dag aan huis. Wij zijn die klusmaat die de hele garage vol heeft liggen met de juiste materialen. En zoals een echte klusmaat betaamt, voorzien we je ook nog van uitgebreid klusadvies. Maar alleen als je daar om vraagt.

Ik wil direct gereedschap huren in Nijmegen


Gereedschap huren in een bouwmarkt in Nijmegen

Misschien zocht je op de term ‘bouwmarkt in Nijmegen’ omdat je nieuw gereedschap wilde aanschaffen. Maar hoe vaak ga je dat gereedschap nou écht gebruiken? Zonde van je geld en die materialen liggen waarschijnlijk te verstoffen in je schuur.  

Delen en uitlenen is het nieuwe bezitten. Er zijn verschillende autodeelconcepten, misschien lease je een auto of huur je zelfs je bed van de Zweedse meubelgigant. Als je er zo naar kijkt, is het huren van gereedschap helemaal niet zo gek. Maar we kunnen ons voorstellen dat je niet hele goede ervaringen hebt met gereedschap huren. Oude machines, een hoge borg betalen en strakke huurperiodes zijn geen fijne bijkomstigheden. 

Bij HeyHo kan je daarom je gereedschap huren zonder gedoe. Met de voordelen van een bouwmarkt in Nijmegen (het uitgebreide assortiment) gecombineerd met het gemak van een online service. We geven alleen klusadvies als je daarom vraagt, berekenen slechts 0,01 cent borg en je kunt de apparaten weer inleveren wanneer jij dat wilt. Want zoals een echte klusmaat betaamt werken we je niet tegen, maar samen met je. 

Ontdek het hele assortiment van HeyHo

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Van de wildgroei in je tuin beperken tot je kinderen achter het behang plakken: wij hebben het juiste gereedschap voor jouw klus. jij kiest de klus, wij leveren het materiaal. Laat je niet afschrikken door hippe termen zoals ‘online bouwmarkt’ of ‘klusmaat’ die bedacht zijn door een stel jonge gasten, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Gereedschap (en eventueel tips) nodig voor een van de volgende klussen? Lees er meer over.

  Hoe werkt het?

Niet meer urenlang zoeken en teleurgesteld worden in een bouwmarkt in Nijmegen, maar gemakkelijk en snel je gereedschap ontvangen aan huis. Via ons huurassortiment vind je alle tools die je het stereotype ‘stoere klus(s)(t)er’ doen lijken, als dat is wat je ambieert. Bevestigen, boren, breken, meten, reinigen, schilderen, schuren, slijpen, tegelen, tuinieren en zagen, bij ons vind je de juiste materialen voor de klus. 

Je ziet de huurprijs per dag, maar hoeft niet aan te geven hoe lang je je materiaal wilt huren. Hoe langer je het materiaal huurt, hoe goedkoper het wordt. Wij snappen dat een klus soms uitloopt, daarom betaal je pas achteraf. Vandaag besteld, is morgen in huis. Bewaar de doos waarin de materialen worden geleverd goed, die je kan je weer gebruiken om de spullen mee terug te sturen. Na het afronden van de klus beëindig je op de website je huurperiode en betaalt het totaalbedrag. Bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Nijmegen breng je de spullen terug. Klussen was nog nooit zo gemakkelijk! 

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,