Bouwmarkt in Zwolle

Bouwmarkt in Sittard

Op zoek naar een bouwmarkt in Sittard?

  • Je bent op zoek naar een bouwmarkt in Sittard. Niet omdat je het zo leuk vindt om daar uren te spenderen, maar omdat je gereedschap nodig hebt voor je klusproject in huis.
  • Als ervaren klusser weet je precies in welke gang moet zijn, maar word je misschien onaangenaam verrast met een leeg schap. Als beginnend klusser loop je wat rond te dolen in de bouwmarkt, geen flauw idee waar je een lakfrees, afkortzaag of blindklinknageltang kunt vinden of wat je er überhaupt mee kan doen. Vragen aan de bouwmarkt medewerker? No way, je wilt geen gezichtsverlies leiden. 
Ik wil direct gereedschap huren in Sittardgereedschap huren in sittard

Bezoek de Sittardse bouwmarkt vanaf je luie stoel

Wij maken het je een stuk gemakkelijker. Of je nu in Limbrichterveld, Sittard-Centrum of Sanderbout woont: onze online bouwmarkt is geschikt voor iedereen in Sittard-Geleen (en daarbuiten). Eigenlijk vinden we ‘bouwmarkt’ een afstandelijke naam: we worden liever jouw (online) klusmaat genoemd. Vanaf je luie stoel bestel je gemakkelijk het juiste gereedschap en bezorgen we ‘t aan huis. En zoals een echte klusmaat betaamt, voorzien we je ook nog van uitgebreid klusadvies. Zo kan jij op de volgende kringverjaardag indruk maken met termen zoals freesdiepte, inbussleutel en bevestigingsneusstukken.

Ik wil direct gereedschap huren in Sittard


Gereedschap huren in een bouwmarkt in Sittard

Zocht je op de term ‘bouwmarkt in Sittard omdat je nieuw gereedschap wilde kopen? Houd het geld in je zak en kies voor gereedschap huren in plaats van kopen. De kans is klein dat je het apparaat vaak genoeg gebruikt om de investering eruit te halen. En je wilt ook niet dat de vloer van je schuur verdwijnt onder alle gereedschapskoffers die als opslag dienen. 

Het nadeel van gereedschap huren is dat het vaak veel van je vraagt. Ritten naar de bouwmarkt, teleurgesteld worden bij de afhaalbalie en machines meekrijgen die dateren uit het Flintstones-tijdperk. Dat kan gemakkelijker. 

Bij HeyHo kan je daarom je gereedschap huren zonder boelshit. Met de voordelen van een bouwmarkt in Sittard (het uitgebreide assortiment) en het gemak van een online service. We geven alleen klusadvies als je daarom vraagt, berekenen slechts 0,01 cent borg en je kunt de apparaten weer inleveren wanneer jij dat wilt. Want zoals een echte klusmaat betaamt werken we je niet tegen, maar werken we samen met je. 

Ontdek het hele assortiment van HeyHo

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Van schuren (en dan bedoelen we de trap) tot de wildgroei in de tuin aanpakken: wij hebben de juiste materialen voor jouw klus. En hoewel we een stel millenials zijn die er hier en daar een hippe term doorheen gooien, vinden we kwaliteit en klanttevredenheid heel belangrijk. En we zijn niet bang om zelf onze handen vies te maken, dus onze klustips delen we graag met jou. Lees er meer over.

  Hoe werkt het?

Via ons huurassortiment vind je per klus gesorteerd welk gereedschap je nodig hebt. Of zoek op de homepage direct naar het juiste gereedschap als je precies weet wat je nodig hebt. Per machine zie je de vanaf huurprijs per dag. Je hoeft geen einddatum in te vullen, want zoals een echte klusmaat betaamt, snappen wij ‘t wanneer een klus uitloopt. Voor 23.59 besteld, is de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bewaar de doos goed, die je kan je weer gebruiken om de spullen mee terug te sturen. 

Is de klus af? Dan kan je je pakket terugsturen via het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Sittard. Je krijgt achteraf de factuur over de huurperiode. Klussen was nog nooit zo gemakkelijk!  

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,