Bouwmarkt in Zwolle

Bouwmarkt in Tilburg

Op zoek naar een bouwmarkt in Tilburg?

  • Driftig ben je op zoek naar een bouwmarkt in Tilburg. Niet vanwege je wekelijkse uitje, in tegendeel: jij bent van plan die ene klus in huis vandaag af te maken.
  • Als ervaren klusser ken je de bouwmarkt op je duimpje, maar blijkt die ene tool niet meer voorradig te zijn. Als beginnend klusser zie je misschien door de bomen het bos niet meer en sta je met lege handen buiten. Wij hebben de oplossing. 
Ik wil direct gereedschap huren in Tilburggereedschap huren in tilburg

Bezoek de Tilburgse bouwmarkt vanaf je luie stoel

Wij beloven jouw klus een stuk gemakkelijker te maken. Of je nu in Vlashof of de Schans woont in Tilburg, ook jij kan vanaf je laptop gereedschap bij ons huren. We noemen onszelf online bouwmarkt, maar dat klinkt zo afstandelijk. Omdat jij en het gereedschap toch redelijk wat tijd samen zullen doorbrengen, worden wij liever jouw online klusmaat genoemd. Net als klusmaten, geven ook wij jou graag adviezen over hoe jij die ene klus kan klaren.

Ik wil direct gereedschap huren in Tilburg


Gereedschap huren in een bouwmarkt in Tilburg

Was je al druk aan het Googelen op de term ‘bouwmarkt in Tilburg’ omdat je van plan was te gaan investeren in nieuw gereedschap? Bespaar dat geld en huur je gereedschap online in plaats van het te kopen. De kans dat de werkbank in je schuur verdwijnt onder al het losse gereedschap is groot, de kans dat je het gereedschap vaak genoeg gebruikt om de investering eruit te halen daarentegen klein. 

Gereedschap kent vaak meer nadelen dan voordelen. Zo blijf je op en neer rijden naar de bouwmarkten of krijg je gereedschap mee aan de verhuurbalie dat zelfs Fred Flintstone nog gebruikt heeft. Wij vinden dat dat gemakkelijker kan. 

Bij HeyHo kun je huren zonder kuren. Met een uitgebreid assortiment en het online kunnen huren van je gereedschap. We geven je alleen gevraagd klusadvies en laten je een borg betalen van (let op, het is rijkelijk veel) 0,01 cent. Kun je nog geen afstand doen van de apparaten? Dat begrijpen we. Daarom kun je je apparaten zo lang huren als jij ze nodig hebt. Net als een echte klusmaat, werken we graag samen met je. 

Ontdek het hele assortiment van HeyHo

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Mocht je in de mood zijn om de wildgroei in je tuin aan te pakken, je nieuwe vloer te betegelen of komen de muren dusdanig op je af dat je er eentje uit wilt tikken? Wij hebben de juiste wapens om de strijd aan te gaan. En kwaliteit staat bij hoog in het vaandel. Heb je tips en tricks nodig om jouw klus te klaren? Lees er meer over.

  Hoe werkt het?

Om het juiste gereedschap makkelijk vindbaar te maken, hebben we per klus gesorteerd welk gereedschap je nodig hebt. Dit vind je allemaal terug in ons huurassortiment. Mocht je vooraf al weten welk gereedschap je precies wilt, dan kun je dit direct vinden via de homepage. Bij iedere machine vind je de huurprijs per dag. De einddatum hoef je niet in te vullen, aangezien je pas na afloop het aantal dagen betaalt dat je de machine in gebruik had. Wanneer je het gereedschap voor 23:59 bestelt, ligt het de volgende dag al op je deurmat. Wel is het handig de doos goed te bewaren, zodat je het gehuurde gereedschap hierin kan terugsturen. 

Is de klus af? Dan kan je je pakket terugsturen via het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Tilburg. Je krijgt achteraf de factuur over de huurperiode. Klussen was nog nooit zo gemakkelijk! 

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,