Tuinieren met het gereedschap van HeyHo

Voor jouwGadero Hout hout
hebben wij het beste gereedschap 

Gadero klanten huren met korting bij HeyHo

Om rustig aan je nieuwe schutting te werken, je nieuwe vlonder te leggen, tuinhuis te bouwen krijgen Gadero klanten een extra lange gratis huurtermijn wanneer je bij HeyHo huurt. Gebruik de actiecode die je van Gadero hebt ontvangen en klussen maar. 

Het beste Gadero Hout hout verdient het beste gereedschap

Dat kan je natuurlijk gemakkelijk huren bij ons.

We hebben de vaak gebruikte gereedschappen hierboven alvast op een rijtje gezet, maar je kunt natuurlijk ook ook ons volledige assortiment bekijken.

Grootse plannen met je Gadero materiaal? We verhuren ook groter gereedschap zodat je alvast ruimte kunt maken voor de fundering van je tuinhuis met bijvoorbeeld een kraan.

Klusadvies van HeyHo

Juist daarom ben je bij ons terecht gekomen. De klusmaten van HeyHo helpen je graag verder. Gebruik de chat rechtsonder of neem gewoon contact op met de klantenservice.

 

Ga je zelf een loungebank maken?

Met het hout van Gadero en het gereedschap van HeyHo is jouw volgende klus een gegarandeerd succes. Wordt het een een rechte loungebank of een mooie hoekbank met leuningen? Hieronder zie je de meest gebruikte gereedschappen voor deze klus, maar ook voor andere projecten hebben wij voor jou het allerbeste gereedschap!


Sluiten Hey,