Gereedschap huren in Amsterdam

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Amsterdam

  • Boren, breken, slopen, schilderen, een plankje ophangen of een kast in elkaar zetten. Jouw woning in Amsterdam is toe aan een opknapbeurt. Bewapend met je lederen gereedschapsriem om de broek ga je die klus wel even klaren. Geen klus is jou te gek en niets houdt jou tegen.
  • Althans, bijna niets. Want als je die gereedschapsriem alleen om de broek hebt hangen om een modestatement te maken, kom je niet erg ver. Je kunt ervoor kiezen om voor die ene klus duur gereedschap aan te schaffen, wat waarschijnlijk daarna in de hoek ligt te verstoffen. Óf je kan je gereedschap huren in Amsterdam. 
Ik wil direct gereedschap huren in Amsterdamgereedschap huren in amsterdam

Gereedschap huren in Amsterdam zonder boelshit

We horen je denken: gereedschap huren in Amsterdam, ben je niet helemaal goed? Met je auto - die drie woonwijken verder staat geparkeerd - door de drukke straten van Amsterdam op zoek naar een bouwmarkt. Vervolgens achteraan in de rij bij de bouwmarkt aansluiten om er, wanneer je dan eindelijk aan de beurt bent, achter te komen dat die laatste klopboor nét aan je voorganger is meegegeven. 

Dat je dan een exemplaar meekrijgt dat nét niet lekker in de hand ligt, of erger: dat je ‘m moet ophalen in de andere vestiging aan de andere kant van de stad. En als je dan eindelijk je gehuurde materiaal in handen hebt, moet je er nog drie blokken mee slepen vanaf je auto terug naar je woning, om drie dagen later hetzelfde ritueel weer te herhalen. Want je wilt natuurlijk niet een boete ontvangen omdat de huurperiode is afgelopen. 

Wij snappen dat je niet staat te springen om je gereedschap te huren in Amsterdam. Maar aankloppen bij de bovenbuurman om gereedschap te lenen is ook geen goed idee. Voordat je het weet zie je jezelf drie uur en vijf fotoalbums later nog steeds bij ‘m op de bank zitten. Moet je niet willen. Gelukkig kan het een stuk gemakkelijker en besparen wij je een hoop stress. Je kunt namelijk huren zonder boelshit bij ons. Je huurt je gereedschap alsof het een pizza is. Maar dan zonder de teleurstelling van die kleffe, koude pizza als het te laat bezorgd wordt.

Bekijk al het gereedschap

Het juiste gereedschap voor iedere klus

HeyHo is jouw digitale klusmaat. We voorzien je niet alleen van de juiste tools, maar geven je ook tips hoe je de klus het beste kan klaren. Bekijk hieronder per categorie de juiste tips én tools:

  Hoe werkt gereedschap huren 2.0?

Delen is het nieuwe bezitten. Je auto of telefoon leasen en zelfs je meubels huren is hartstikke normaal. Wij juichen deze veranderingen alleen maar toe zodat er meer wordt gedeeld in plaats van aangeschaft. Want het is natuurlijk hartstikke zonde om meer spullen aan te schaffen die je maar een keer gebruikt. Zonde van je geld, niet erg milieuvriendelijk en je ziet die rommelzolder steeds verder dichtgroeien. 

Maar delen moet niet ten koste gaan van gemak. Daarom maken wij gereedschap huren in Amsterdam voor jou super gemakkelijk. Op onze website bestel je het juiste gereedschap voor de klus en vanaf de volgende dag wordt het bij je thuisbezorgd. Gewoon, in een pakket. Je hoeft er dus je woning er niet meer voor uit. En ben je klaar met de klus? In dezelfde box kan je het gereedschap afleveren bij een PostNL-punt in Amsterdam. 

Houd je je gereedschap langer dan gepland? Wij snappen dat een plankje ophangen kan resulteren in een complete verbouwing van de woonkamer. Vinden we geen probleem! Je betaalt achteraf voor de dagen dat je het gereedschap hebt gehuurd en doen niet moeilijk als je nog een weekje langer erop wilt passen.

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,