Gereedschap huren in Arnhem

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Arnhem

  • Gereedschap huren? Jij denkt wel twee keer na voordat je dat doet. In de bouwmarkt in de rij staan om er vervolgens achter te komen dat jouw gereserveerde materiaal aan iemand anders is meegegeven, materiaal ontvangen dat dateert uit de vorige eeuw of een torenhoge borg betalen om het gereedschap mee te krijgen.
  • Nee, gereedschap huren roept bij jou geen warme gevoelens op. Het alternatief is om een dure boormachine, haakse slijper of lakfrees te kopen. Maar dat is zonde als je ‘m maar eenmalig gebruikt. En lenen bij je buren? Grote kans dat er net iets mist of dat je vervolgens een ongevraagde extra klusser erbij hebt. Gelukkig kan gereedschap huren ook zonder gedoe. gereedschap huren in arnhem

Gemakkelijk gereedschap huren in Arnhem

Gereedschap huren in Arnhem kan een stuk gemakkelijker. Gewoon, reserveren vanaf je luie stoel en thuis in ontvangst te nemen. Je hoeft er niet meer de deur voor uit en het materiaal wordt bij jou thuis geleverd. Je betaalt geen borg voor het gehuurde materiaal en wij gaan niet vervelend doen als je het gereedschap een week langer houdt. Daar zijn we klusmaten voor.  

Ik wil gemakkelijk gereedschap huren

Het juiste gereedschap voor iedere klus

HeyHo is jouw digitale klusmaat. We voorzien je niet alleen van de juiste tools, maar geven je ook tips hoe je de klus het beste kan klaren. Bekijk hieronder per categorie de juiste tips én tools:

  Hoe werkt deze nieuwe manier van gereedschap huren?

Bij HeyHo kan je het gereedschap per klus huren. Net zoals je een auto least, je bed bij de Zweedse meubelgigant huurt of een pizza bestelt. Online bekijk je ons huurassortiment en kiest het gereedschap dat je nodig hebt. En sla je nog een spijker in je eigen handen door het gebrek aan ervaring? Dan hebben we ook nog een hoop klustips voor je. 

Wij zijn die vriend om de hoek die alles in de garage heeft liggen. Je handige maat met verstand van klussen. Die vertelt hoe het werkt. Die praktisch naast je staat bij elke klus en alleen advies geeft als jij dat nodig hebt. 

Je betaalt pas achteraf, omdat klusmaten niet vervelend gaan doen als het materiaal iets langer in jouw bezit blijft. En je betaalt geen borg, omdat wij een overeenkomst op basis van vertrouwen aan gaan. Nadat je klus is afgerond breng je de doos met het gereedschap terug naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Arnhem. Daarom huur je bij ons: je hoeft niet naar de bouwmarkt in Arnhem te rijden om daar in de rij te staan, het gereedschap wordt gratis bij je thuisbezorgd, je betaalt slechts 0,01 cent borg, vandaag reserveren, morgen beginnen met klussen en achteraf betalen en is je project nog niet af? Dan houd je het gereedschap gewoon wat langer!

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,