Gereedschap huren in de buurt

Huur dichtbij gereedschap

Gereedschap huren in de buurt

 • Van Kerkdriel tot Klazienaveen: gereedschap huren in de buurt is nu een fluitje van een cent. Of je nu een plankje gaat ophangen, de muren gaat sauzen of je kinderen achter het behang gaat plakken: het is allemaal geen probleem met het gereedschap van HeyHo.
 • Ken je dat? Je loopt doelloos door de bouwmarkt, geen flauw idee waar je naar op zoek bent. Internet heeft je verteld dat je voor je klus echt een accu polijstmachine nodig hebt maar eerlijk gezegd weet je niet in welk gangpad je moet gaan zoeken. Langs de balie gaan om het aan een medewerker te vragen? Je wilt natuurlijk ook geen gezichtsverlies lijden...
Gereedschap aan huis
 • Een doorgewinterde klusser?

  Of je bent juist een ervaren klusman of -vrouw. Blijkt dat jouw goedgevulde gereedschapskist nét die ene beitel mist die je praktisch nooit gebruikt... Helemaal langs de bouwmarkt om ‘m toe te voegen aan je collectie? Nee, je hebt wel betere dingen te doen.
 • Gereedschap huren in de buurt met één klik

  Gelukkig is HeyHo ook voor de doorgewinterde klusser de digitale klusmaat. Wij voorzien je niet alleen van het beste materiaal tegen de scherpste prijs, maar maken het ook nog doodeenvoudig voor je. Je hoeft niet meer te zoeken naar een bouwmarkt in de buurt, omdat wij het gereedschap voor je thuisbezorgen. Want zo zijn maten, die laten je niet in de steek. Ook daarom kies je voor HeyHo:
  ⬣ bij ons geen borg;

  ⬣ niet in de rij bij de bouwmarkt;

  ⬣ vandaag besteld? Morgen in huis;

  ⬣ gratis thuisbezorgd

Gereedschap zoeken dichtbij

Klusadvies op maat

Gereedschap huren in de buurt: check. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig om te slopen, tegels te zetten, te schuren, een plankje op te hangen of een kast in elkaar te zetten? We geven je niet alleen de juiste tools, maar ook de beste tips. Op een volgende verjaardag kun jij dan opscheppen dat je door het gebruik van een elektrische toerenregeling preciezer kan boren.

Alles in de buurt
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
 • Snel reactie! Klik op het icoon
 • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
 • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
 • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,