Gereedschap huren in Eindhoven

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Eindhoven

  • Eindelijk heb je dat droomappartement kunnen bemachtigen in Strijp-S, dus het is tijd om aan de slag te gaan. De ellende kan beginnen: hoppen van bouwmarkt naar bouwmarkt, om al het benodigde gereedschap bij elkaar te toveren. 
  • De volgende dag heb je alle bouwmarkten in Eindhoven gehad, maar toch mis je nog die ene boormachine die letterlijk o-ve-ral uitverkocht is. Het alternatief is niet fraai en tegenover staan torenhoge borgkosten. Wat nu? Wij weten raad. 
Ik wil direct gereedschap huren in Zwollegereedschap huren in eindhoven

Gemakkelijk jouw gereedschap huren in Eindhoven

Wat je wel kan doen is het gereedschap online huren bij HeyHo: geen hoge (verborgen) kosten en je bepaalt zelf de huurperiode. 

Ook wij begrijpen dat je bij het huren van gereedschap denkt aan addertjes onder het gras, kleine lettertjes die over het hoofd gelezen worden of die extra torenhoge kosten. Gelukkig is dit bij HeyHo niet het geval. Wij vergelijken het huren van gereedschap met het bezorgen van sushi. Je bekijkt het assortiment, bestelt je favoriet en het wordt aan huis in Eindhoven bezorgd. 

Bekijk al het gereedschap

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Jouw beste klusmaat, dat zijn wij. HeyHo voorziet je niet alleen van het juiste gereedschap, ook geven we je de beste tips en tricks voor het klaren van jouw klus. Check hieronder de juiste tools én tips per categorie:

  Gereedschap huren in Eindhoven 2.0

Via HeyHo kun je gereedschap per klus huren. Wanneer je je gereedschap de volgende dag nodig hebt, bestel je de gewenste materialen voor 23:59. Je betaalt achteraf en beslist tijdens het klussen hoe lang je het gereedschap houdt. Beter dan dit wordt het niet. 

Of toch wel? Wanneer je de klus geklaard hebt, stuur je hetzelfde pakket retour via het dichtstbijzijnde PostNL-punt in Eindhoven. Daarnaast wordt je gereedschap gratis thuisbezorgd en je betaalt slechts 0,01 cent borg. 

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,