Gereedschap huren in Groningen

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Groningen

  • Je kunt er nu echt niet omheen: die klus in je huis klaart zichzelf niet in huis. Je trekt de broekriem aan, staat in de startblokken, maar er mist nog iets.
  • De zaag, als de schroevendraaier én de kwasten missen. Je belt aan bij je buurman om gereedschap te lenen, maar hij blijkt een week buiten de deur te bivakkeren. Geen stress, dan huur je dit gereedschap toch gewoon? 
Ik wil direct gereedschap huren in Groningengereedschap huren in amsterdam

Gemakkelijk jouw gereedschap huren in Groningen

Zie je het al voor je: al je gereedschap op je fiets meenemen? Wij ook niet. Daarom besparen we je graag het leed dat fietsen heet. Het trotseren van de Diepenring en het vervoeren van je gereedschap dat vervolgens continu tegen je knie aan komt bij elke trap die je fietst, dat moet je niet willen. Daarom adviseren we je dus écht om gewoon je gereedschap te huren. 

Bij het woord ‘huren’ horen we je al denken: het betalen van extra kosten, een torenhoge borg of kleine lettertjes. Wij doen het anders. 

Het huren van gereedschap werkt namelijk hetzelfde als het bestellen van een pasta. Alleen kunnen ze bij het bestellen van een pasta je niet vertellen of je het lekker gaat vinden of niet. Bij het huren van onze gereedschap weten we zeker dat jouw tevredenheid niet afhangt van het materiaal, dat is het verschil.

Bekijk al het gereedschap

Het juiste gereedschap voor iedere klus

HeyHo is jouw digitale klusmaat. We voorzien je niet alleen van de juiste tools, maar geven je ook tips hoe je de klus het beste kan klaren. Bekijk hieronder per categorie de juiste tips én tools:

  Hoe werkt gereedschap huren 2.0?

Bezitten is niet meer hip. Van heerlijke zitbanken tot de nieuwste, snelle wagen: we leasen het allemaal. Ga eens na bij jezelf hoeveel producten je de afgelopen jaren hebt gekocht, die je maar één keer gebruikt hebt? Dat zijn er dan stiekem toch best veel. Daarnaast is het niet erg milieubewust en verdwijnt je zoldervloer langzaam onder de onnodig aangeschafte troep. 

Huren is fijn, maar het moet wel gemakkelijk blijven. Daarom maken we het huren van gereedschap in Groningen super makkelijk voor je. Net als je nieuwe kleding bestel je bij ons gereedschap online en wordt het de volgende dag aan huis bezorgd. Lang verhaal kort: je hoeft de deur er niet voor uit. Ben je uitgeklust? Lever je box dan af bij het PostNL-punt om de hoek en koop op de terugweg een eierbal als traktatie dat jij die klus maar even mooi geklaard hebt. 

Goed werk kost tijd: soms kan het zo zijn dat je je gereedschap langer nog hebt. Dat vinden we prima. Je betaalt gewoon achteraf en we zijn niet de moeilijkste als je het gereedschap nog wat langer bij je wilt houden.

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,