Gereedschap huren in Nijmegen

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Nijmegen

  • De broekriem heb je strak aangetrokken: klaar om de zolder, badkamer, keuken of hele woning een make-over te geven. Of je nu gaat boren, breken, slopen, schilderen, je kinderen achter het behang plakken of een kast in elkaar zetten: voor ieder klus heb je het juiste gereedschap nodig.
  • Gelukkig hoeft dat helemaal niet zo moeilijk te zijn: je kan namelijk via HeyHo gemakkelijk gereedschap huren in Nijmegen. Je hoeft er de deur niet meer voor uit, we brengen het gewoon naar jou toe. 
Ik wil direct gereedschap huren in Nijmegengereedschap huren in nijmegen

Gereedschap huren in Nijmegen zonder gedoe

Bij de term ‘gereedschap huren’ kruipt de koude rilling misschien over je rug. Oude apparaten, het gehuurde apparaat is net niet op voorraad of er wordt verwacht dat je een dikke borgsom aftikt. Niet ideaal. 

Die problemen ervaarden wij ook. En in een deeleconomie waarin we auto’s of telefoons leasen en zelfs bedden huren is het helemaal niet zo gek om ook gereedschap te huren. Want eerlijk is eerlijk: met een lakfrees schuur je de laatste, hardnekkige verf van de trap af, maar dat is ook geen klus die je dagelijks uitvoert. Zonde als ‘ie dan de komende jaren ligt te verstoffen in je schuurtje. 

Wil je je gereedschap huren in Nijmegen? No problemo! Je kunt namelijk huren zonder gedoe bij ons. Je huurt je gereedschap alsof het een pizza is. Maar dan zonder de teleurstelling van die kleffe, koude pizza als ‘ie te laat bezorgd wordt.

Bekijk al het gereedschap

Het juiste gereedschap voor iedere klus

HeyHo is jouw digitale klusmaat. We voorzien je niet alleen van de juiste tools, maar geven je ook tips hoe je de klus het beste kan klaren. Bekijk hieronder per categorie de juiste tips én tools:

  Hoe werkt deze nieuwe manier van gereedschap huren?

Stel: je woont in Nijmegen-Zuid en je hebt even snel zo'n lakfrees, haakse slijper of boorhamer nodig. Waar ga je dan naartoe? Naar Batavia, waar een hoop bouwmarkten bij elkaar zitten. Eenmaal gearriveerd in de bouwmarkt staat er een weekendhulp achter de verhuurbalie met twee linkerhanden en overhandigt je zonder blikken of blozen een aftands stuk gereedschap en vraagt een meiertje aan borg. Uit noodzaak ga je ermee akkoord maar je zweert nooit meer gereedschap te huren in een bouwmarkt. 

Laat ons bewijzen dat het anders kan. Bespaar je de rit door het centrum van Nijmegen, weekendkracht in de bouwmarkt en de torenhoge borg voor het huren van gereedschap. Op HeyHo kan je het gereedschap per klus huren. Reserveer vandaag, ontvang vanaf morgen en betaal pas achteraf. Je betaalt per huurperiode en hoeft vooraf niet aan te geven hoelang je het gereedschap houdt en betaalt slechts 0,01 cent borg. Soms loopt een klus nou eenmaal uit. En zoals een klusmaat betaamt, gaan we het niet moeilijker maken dan nodig. Na afloop stuur je hetzelfde pakket terug via een PostNL punt. Gereedschap huren in Nijmegen? Dat was nog nooit zo gemakkelijk. Daarom huur je bij ons: je hoeft niet naar de bouwmarkt in Nijmegen te rijden om daar in de rij te staan, het gereedschap wordt gratis bij je thuisbezorgd, je betaalt slechts 0,01 cent borg, vandaag reserveren, morgen beginnen met klussen en achteraf betalen en is je project nog niet af? Dan houd je het gereedschap gewoon wat langer! 

Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,