Gereedschap huren in Rotterdam

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Rotterdam

  • De maat is vol. De plinten gaan nu écht aanpakt worden, de muur verdient een sausje of de wildgroei in je tuin moet getemd worden. Of misschien wel een combinatie van deze klussen. Maar jij bent niet het stereotype klusser met het bekende bouwvakkersdecolleté en voorzien van een complete gereedschapskist.
  • Dus al dat gereedschap aanschaffen voor eenmalig gebruik? Vergeet het maar. Gereedschap lenen bij je praatgrage buurman? Dan sta je voor eeuwig bij ‘m in het krijt. En gereedschap huren? Daar heb je uit het verleden slechte ervaringen mee gehad. Die klus wordt dus keer op keer weer uitgesteld. 
Ik wil direct gereedschap huren in Rotterdamgereedschap huren in rotterdam

Gereedschap huren in Rotterdam zonder gedoe

Gelukkig kan het een stuk gemakkelijker om gereedschap te huren in Rotterdam. Bespaar je de rit naar de bouwmarkt om een stuk gereedschap te huren met de boren die botter zijn dan de uitspraken van Geert Wilders en reken af met torenhoge borg voor de huur van gereedschap. 

Ik wil gemakkelijk gereedschap huren in Rotterdam

Het juiste gereedschap voor iedere klus

HeyHo is jouw digitale klusmaat. We voorzien je niet alleen van de juiste tools, maar geven je ook tips hoe je de klus het beste kan klaren. Bekijk hieronder per categorie de juiste tips én tools:

  Hoe werkt deze nieuwe manier van gereedschap huren?

Laat ons bewijzen dat het anders kan. Bij HeyHo kan je het gereedschap per klus huren. Je hoeft er niet eens je luie stoel voor uit: je bekijkt ons huurassortiment en kiest het gereedschap dat je nodig hebt. Voer je de huurperiode in, dan zie je de totale kosten. Maar geef je geen einddatum aan? Even goede vrienden. Je betaalt achteraf en zoals een klusmaat betaamt, vinden wij ‘t helemaal niet erg als jij het gereedschap wat langer houdt. Je brengt de doos met het gereedschap terug naar een PostNL-punt zodra je klaar bent en ontvangt de factuur. Gereedschap huren in Rotterdam? Gemakkelijker kan het niet. 

Wij zijn je digitale klusmaat. Je vriend om de hoek die alles in de garage heeft liggen. Je handige maat met verstand van klussen. Die vertelt hoe het werkt. Die praktisch naast je staat bij elke klus en alleen advies geeft als jij dat nodig hebt. Daarom huur je bij ons: je hoeft niet naar de bouwmarkt in Rotterdam te rijden om daar in de rij te staan, het gereedschap wordt gratis bij je thuisbezorgd, je betaalt slechts 0,01 cent borg en vandaag reserveren, morgen beginnen met klussen en achteraf betalen. Is je project nog niet af? Dan houd je het gereedschap gewoon wat langer!  

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,