Gereedschap huren in Sittard

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Sittard

  • Je staat op het punt om de boormachine in de muur te zetten om een plankje op te hangen, kom je er ineens achter dat je helemaal geen boormachine hebt. Je Sittardse buurman om hulp vragen? Nee, je wil natuurlijk geen gezichtsverlies leiden. Dan zit er niet anders op om naar de bouwmarkt te rijden en een boormachine te kopen. Toch?
  • Zonde om voor die ene klus een boormachine te kopen. Hij verdwijnt waarschijnlijk na die ene klus ver in je schuur om daar stof te happen. Zonde van je investering en natuurlijk niet erg milieuvriendelijk. Delen is het nieuwe bezitten en daarom kan je beter voor die ene klus een boormachine huren. Maar bij het woord ‘huren’ schiet je meteen in de stress omdat je daar geen goede ervaringen mee hebt: oude machines, een torenhoge borg neerleggen en een hoop gedoe. Gelukkig kan je gemakkelijk je gereedschap huren in Sittard zonder van je luie stoel op te staan. 
Ik wil direct gereedschap huren in Sittardgereedschap huren in sittard

Gereedschap huren in Sittard zonder gedoe

Stel: je woont in Ophoven in Sittard en je hebt even snel zo'n lakfrees, haakse slijper of boorhamer nodig. Waarschijnlijk rijd je dan de Doctor Nolenslaan af, op zoek naar een geschikte bouwmarkt. Eerst heb je het drukke verkeer in de stad getrotseerd om achteraan aan te sluiten in de rij bij de bouwmarkt. Als je eenmaal aan de beurt bent sta je voor ‘n weekendkracht die al met een been in het weekend staat en jou als het zoveelste nummertje ziet om je vervolgens mede te delen dat die ene boor of hamer al is uitgeleend. 

Dit ritueel herhaalt zichzelf een paar keer als je alle bouwmarkten afstruint en aan het einde van de dag sta je weer thuis, zonder gereedschap. Zo blijft je klus maar uitgesteld. 

Gereedschap huren in Sittard zonder gedoe: dat wil toch iedereen? Je betaalt per klus en hoeft niet groter te gaan wonen om je verzameling aan gereedschap op te kunnen bergen. Vanaf je laptop bestel je het gewenste gereedschap en vanaf de volgende dag staat de bezorger met jouw pakket aan de deur in Sittard.

Eigenlijk bestel je gereedschap met hetzelfde gemak als je kleding online bestelt. Er zijn maar twee verschillen: het gereedschap staat je áltijd en in plaats van kopen, huur je. Na afloop van je klus willen we namelijk graag die boormachine of haakse slijper terug.

Bekijk al het gereedschap

Het juiste gereedschap voor iedere klus

HeyHo is jouw digitale klusmaat. We voorzien je niet alleen van de juiste tools, maar geven je ook tips hoe je de klus het beste kan klaren. Bekijk hieronder per categorie de juiste tips én tools:

  Hoe werkt deze nieuwe manier van gereedschap huren?

Laat ons bewijzen dat het anders kan. Bespaar je de rit door het centrum van Sittard, weekendkracht in de bouwmarkt en de torenhoge borg voor het huren van gereedschap. 

HeyHo kan je het gereedschap per klus huren. Je bezoekt Hey-Ho.nl, bekijkt ons huurassortiment en kiest het gereedschap dat je nodig hebt. Voer je de huurperiode in, dan zie je de totale kosten. Maar geef je geen einddatum aan? Evengoede vrienden. Je betaalt achteraf en zoals een klusmaat betaamt, vinden wij ‘t helemaal niet erg als jij het gereedschap wat langer houdt. Je brengt de doos met het gereedschap terug naar een PostNL-punt zodra je klaar bent en ontvangt de factuur. Gereedschap huren in Sittard? Gemakkelijker kan niet. Daarom huur je bij ons: je hoeft niet naar de bouwmarkt in Nijmegen te rijden om daar in de rij te staan, het gereedschap wordt gratis bij je thuisbezorgd, je betaalt slechts 0,01 cent borg, vandaag reserveren, morgen beginnen met klussen en achteraf betalen en is je project nog niet af? Dan houd je het gereedschap gewoon wat langer!

Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,