Gereedschap huren in Tilburg

Gereedschap huren?

Gereedschap huren in Tilburg

  • Het hebben van een huisdier is leuk, tot bij thuiskomst ineens de vaas en boekenplank horizontaal in meerdere stukken op de grond liggen en je behang naar de filistijnen is. De vaas is niet meer te maken, maar de plank en het behang zijn te repareren. Je gaat dan ook zo snel mogelijk aan de slag om alles weer in oude staat te brengen.
  • Je Tilburgse buurman is altijd van alle markten thuis als het om gereedschap gaat. Naast het juiste gereedschap heeft hij ook altijd de beste klustips. Daarom bel je bij hem aan om een plamuurmes, een hamer en zaag te lenen. Tot je verrassing hangt er een briefje op zijn deur: ‘Als jullie me zoeken, dan ben ik snoeken. Houdoe!’. 
Ik wil direct gereedschap huren in Tilburggereedschap huren in tilburg

Gemakkelijk jouw gereedschap huren in Tilburg

Dat plamuurmes, die hamer en zaag heb je hoe dan ook nodig. Niets houdt je tegen. Bijna niets dan: want na een middag bivakkeren in de bouwmarkt ben je nog geen steek verder. Kopen voor een eenmalige klus is niet handig en de voorraad bij de verhuurbalie is er doorheen. Huur daarom gemakkelijk je gereedschap online. 

We horen onze Kruikenzeiker al denken: er zit vast en zeker een addertje onder het gras, er zullen kleine lettertjes staan en aan het eind wordt je opgezadeld met torenhoge kosten. 

Met Hey-Ho gaat het een stuk gemakkelijker. Net als jouw kekke nieuwe sneakers wordt ook jouw gereedschap thuisbezorgd. Gratis, snel en slechts 0,01 borgkosten. En heb je tips nodig? Ook die vind je per categorie. Hey-Ho is jouw digitale klusmaat./span>

Bekijk al het gereedschap

Het juiste gereedschap voor iedere klus

Jouw beste klusmaat, dat zijn wij. HeyHo voorziet je niet alleen van het juiste gereedschap, ook geven we je de beste tips en tricks voor het klaren van jouw klus. Check hieronder de juiste tools én tips per categorie:

  Hoe werkt gereedschap huren?

We zijn geen wetenschappers, maar we kunnen je wel vertellen dat huren de toekomst is. Het leasen van tv’s, meubels en auto’s is doodnormaal. Dus waarom zou je nog gereedschap huren voor die ene klus? 

Toe maar. Trek de stoute sneakers aan en doe eens gek. Ga voor huren. Het huren van gereedschap brengt zoveel voordelen met zich mee. Je bestelt het gewenste gereedschap online en het wordt de volgende dag gewoon op je mat bezorgd, mits je het voor 23:59 de dag ervoor bestelt. 

Wanneer je klaar bent met de damage control in huis, kun je alle gereedschap terug in de doos doen en stuur je ‘m via het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor terug. Kun je maar geen afstand doen van het gereedschap of heb je last van uitstelgedrag? Snappen we. We vinden het dan ook geen probleem wanneer jij het gereedschap langer bij je wilt houden. Betaal achteraf voor de dagen dat jij het gereedschap gehuurd hebt en klaar die klus.

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,