Tuinieren met het gereedschap van HeyHo

Goed gereedschap huren

  • Ziet jouw tuin eruit als een jungle met wildgroei aan de meest exotische mossen? Het is tijd om je tuin lente-, zomer-, herfst- of winterklaar te maken. De planten die nodig een kappersbeurt kunnen gebruiken, afgewaaide bladeren en takken die uit de weg geruimd moeten worden en een boom die gekapt moet worden.
  • Z Je hebt zwaarder geschut nodig dan alleen een bezem en handmaaier. Gelukkig is HeyHo ook in de tuin jouw digitale klusmaat. Wij geven jou de tips die je nodig hebt en verhuren het tuingereedschap zodat jouw tuin er weer als nieuw uitziet.
Huur tuingereedschap
Onkruid verwijderen

Tuiniertips voor de beginner


Geen nood wanneer je niet bent gezegend met de groene vingers van Rob Verlinden. Ook wanneer je geen plantenfluisteraar bent, kan je je tuin prima leefbaar maken. Met deze tips sta jij binnen no-time vol vertrouwen te tuinieren:

  1. Kies voor planten die gemakkelijk zijn in onderhoud. De cactus, varen, bamboe en chrysanten overleven zelfs jouw gezag.
  2. Kijk eens bij de buren wat het goed doet. De PH-waarde van de grond is belangrijk voor de prestaties van planten en jullie hebben dezelfde zuurgraad in de grond.
  3. Maak een tuinkalender en bepaal wat je gaat doen. Zo maak je in het voorjaar je gazon lenteklaar en zorg je in de herfst dat dode takken en bladeren verwijderd worden.
  4. Denk voordat je je tuin inricht aan verlichting. Denk je daar achteraf pas over na, dan kan het zijn dat jouw ingezaaide grasmat weer opengebroken moet worden.
  5. Kies het juiste gereedschap. Gelukkig hoef je niet de hele tuininboedel in je tuinhuis te hebben staan, maar huur je het gemakkelijk bij ons. Lees hieronder welk tuingereedschap je kan huren.

Al het tuingereedschap

Tuingereedschap huren

Van bladblazer tot verticuteermachine: je huurt het bij HeyHo. We vertellen je graag meer over de neusjes van de zalm in de tuinbranche.

Bladblazer

Alleen al rondlopen met een bladblazer ziet er enorm indrukwekkend uit. Vergeet ‘m echter niet ook gewoon te gebruiken. Met een bladblazer blaas je gemakkelijk bladeren en takjes naar een plek. Ook is het mogelijk om de bladeren op te zuigen met de elektrische Makita UB0801V. Een stopcontact in de buurt is noodzakelijk. De aluminium waaier zorgt ervoor dat de bladeren tot wel acht keer verkleind worden, zodat er meer in de opvangzak past. Tevens is deze voorzien van comfortabele schouderband, waardoor het zeulen met dit gereedschap geen last vormt.

Grasmaaier

De zomer dient zich weer aan en het gazon is hoognodig weer toe aan z’n knipbeurt. Je gebruikt een grasmaaier te weinig om ‘m aan te schaffen. Vandaar dat de Makita ELM3720 met elektromotor perfect voor jouw grasmat is. Deze grasmaaier is geschikt voor een gazon van 500 m².

Verticuteermachine

Heb je een wildgroei aan mos in je gazon? Gebruik dan de Makita UV3200 verticuteermachine. Deze haalt gemakkelijk het mos uit je gazon en zorgt dat je grasmat er niet door wordt overgenomen. Daarnaast zorg je ervoor dat licht, zon en water gemakkelijker bij je grasmat komt waardoor het gezonder blijft. Deze verticuteermachine wordt standaard geleverd met een 30 liter opvangzak.

Hakselaar

De papierversnipperaar van kantoor, maar dan voor in de tuin. Tuinieren wordt een eitje met de hakselaar. Heb je veel zaag- en snoeiwerkzaamheden? Dan is het handig om een hakselaar te gebruiken. Deze vermaalt tuinafval tot kleine stukjes, waardoor het eenvoudig de kliko ingaat. Ook kan je de snippers gebruiken als compost of decoratie. De elektrische Makita UD2500 heeft een opvangbak tot 67 liter en is dus ideaal voor jouw grote tuinproject.

Heggenschaar

Niet je struikgewas met een handmatige schaar knippen, maar met de elektrische heggenschaar Makita UH6570. Je hoeft niet net als Popeye eerst een blik spinazie naar binnen te werken, want het is een lichtgewicht schaar, geschikt voor links- en rechtshandigen. Je hoeft niet bang te zijn dat je je eigen vingers eraf snijdt, want de heggenschaar is superveilig. Deze is voorzien van een (veiligheids)slipkoppeling tegen vastslaan en snelstop door elektrische rem. Een neusbeschermstuk voorkomt terugslag en beschermt de messen.

Kettingzaag

Klaar voor het zwaardere geschut en moeten er hele bomen of grote planten omgezaagd worden? Gebruik dan de Makita UC4051A kettingzaag. De inhoud van de tank is 200 ml en dus kan je lekker lang doorwerken. Daarnaast wordt de ketting automatisch gesmeerd en zorgen wij voor scherpe zagen vlak voor de aflevering van jouw gehuurde kettingzaag. Kom maar op met die tuinwerkzaamheden!

Sluiten Hey,