Thuisbezorgd
Ophalen
Algemeen

Algemene materialen voor een complete klus

Een klus kan je vaak niet klaren zonder een van deze algemene materialen. Deze materialen zorgen voor het ultieme klusgevoel. Het zorgt voor ondersteuning van het overige assortiment. Ben jij dus op zoek naar het ultieme klusgevoel? Bestel dan deze materialen en zorg ervoor dat je er direct bij hoort.

Niets is motiverender dan gezelligheid tijdens het werken. Zowel voor de doe-het-zelver als voor de professional. Deze gezelligheid komt vaak voort uit de muzikale klanken van een bouwradio. Luister tijdens het klussen naar het laatste nieuws en de leukste liedjes. De bouwradio kan er ook voor zorgen dat je langer door blijft werken. In dat geval is het handig om enkele bouwlampen te huren, zodat je ook in het donker door kan blijven werken. Ook voor compressors en verlengkabels kan je terecht bij HeyHo. We hebben twee soorten verlengkabels; de kabelhaspel en de traditionele verlengkabel. Beide zijn geschikt voor stroom over een langere afstand. De 25m lange kabelhaspel is tevens ingebouwd met drie contactdozen. Houd er rekening mee dat dit niet de enige algemene materialen van HeyHo zijn. Je kan uiteraard ook algemene materialen kopen horende bij het gereedschap zoals; een timmermanspotlood, afplaktape of een koevoet. Deze materialen helpen bij het klaren van de ultieme klus. Dit gereedschap kan je direct bestellen via Algemene accessoires.

Wil jij ook gezellig en hard blijven werken samen met je vrienden/collega's? Bestel dan nu de algemene materialen van HeyHo en ga morgen nog aan de slag! Geschikt voor iedere klusser en harde werker.

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,