Thuisbezorgd
Ophalen
per pagina
Boren

Vind de geschikte boor bij jouw klusmaat!

Ben jij op zoek naar een geschikte boor voor jouw klus? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij HeyHo hebben we de beste boorapparaten om jouw klus te laten slagen. Het ophangen van een spiegel? Een dure flatscreen aan de muur hangen? Het is geen probleem met de boren van HeyHo.

Niets is zo vervelender dan schoonmaken en stof opruimen nadat je klaar bent met de klus. Je bent eindelijk klaar met boren en dan ziet alsnog alles eruit als een troep. Hier is een oplossing op gezocht met de stofafzuiging optie. Zowel bij de accu combihamer als bij een van de boorhamers is deze optie beschikbaar. Na het aansluiten van een stofafzuiger ben je direct na het boren klaar. De gaten worden geboord en de stof wordt opgeruimd. Je hoeft er geen extra moeite voor te doen en de klus ziet er meteen schoon uit. Er zijn ook boorapparaten zonder stofafzuiging te verkrijgen. Dit zijn de klopboormachine en boorhamer. 
Houdt er wel rekening mee dat je zelf een borenset moet aanschaffen indien je wil boren in verschillende soorten materiaal zoals; hout, beton of metaal. Deze borensetjes kan je hier vinden. Deze setjes zijn uiteraard volledig voor eigen gebruik na de aankoop. 

Wil jij gebruik maken van de beste en nieuwste boorapparaten met óf zonder stofafzuiging? Huur dan het materiaal bij jouw klusmaat; HeyHo! Alle producten worden bij je thuis gebracht en na afloop weer opgehaald. 

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties. 

Sluiten Hey,