Thuisbezorgd
Ophalen
Frezen

Je hoeft nergens meer voor te vrezen met het freesmateriaal van HeyHo

Wil je een sleuf maken in je materiaal of heb je profielranden nodig? Dan ben je bij HeyHo op het goede adres. Met de freesmachines is dit geen probleem. Iedere klusser kan eenvoudig materiaal bewerken met de verschillende freesmaterialen.

De bovenfrees is de meest gebruikte freesmachine. Het is mogelijk om hier sleuven en profielranden mee te maken maar ook om allerlei vormen met behulp van sjablonen uit te frezen. Ben je meer van plan om randen mooi af te werken en specifieke profielbanden te maken? Kies dan voor de kantenfrees. Deze frees is speciaal bedoeld voor de randen van een meubelwerk. Een lamellenfrees daarentegen is bedoeld om twee stukken hout aan elkaar te verbinden. De lamellenfrees zorgt er tevens voor dat er geen onderdelen zoals spijkers of schroeven te zien zijn na de verbinding. Enorm handig dus bij het maken van een chique tafel of kastje. De sleuvenfrees is geschikt voor het aanbrengen van sleuven in een muur. Dit helpt bijvoorbeeld bij het aanleggen van elektriciteitskabels. De freesmachines worden compleet geleverd. Houdt er wel rekening mee dat het gevaarlijk is om te werken met losvliegende stukjes steen. Zorg er dus voor dat je bescherming rondom het hoofd hebt. Een beschermde bril is in ons assortiment te koop: Toebehoren - bescherming.

Wil jij morgen al aan de slag met het bewerken van jouw muren of meubels? Zoek dan in ons assortiment naar de beste freesmachine en bestel het product direct. Laten we samen zorgen voor het gewenste resultaat.

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,