Thuisbezorgd
Ophalen
Klimaat

Zorg voor de beste klusomgeving met klimaatmateriaal van HeyHo

Wil jij zorgen voor de beste omgeving tijdens het klussen? Zorg dan dat je het klimaatmateriaal van HeyHo in huis haalt. Geschikt voor warme en koude ruimtes en perfect om je schilderkunsten snel te laten drogen. Zowel in de winter als in de zomer is het prettig werken met het klimaatmateriaal. 

Het klimaatmateriaal zorgt ervoor dat zowel grote als kleine ruimtes worden verwarmd en verkoeld. De verkoeling gebeurt voornamelijk door de acxiaal ventilator en de radicaal ventilator. Deze zijn beide geschikt om zowel grote als kleine ruimtes te verkoelen en te ventileren. De werkplaatskachels zijn beide geschikt om zowel grote als kleine ruimtes op te warmen. Dit maakt het mogelijk om ook in de winter door te blijven klussen. De kachels zijn niet geschikt voor open ruimtes in de buitenlucht. Zo blijft de warmte niet binnenskamers. Houd er rekening mee dat je voornamelijk de werkplaatskachels niet 24/7 aan kan laten staan. Op deze manier veroorzaak je namelijk oververhitting van de kachel. Voor meer informatie over de klimaatmaterialen verwijzen we je graag door naar: Klimaatmateriaal huren.

Klussen onder de beste omstandigheden zorgt voor meer efficiëntie. Zoek dus nu jouw gewenste klimaatmateriaal en ga morgen al aan de slag met behulp van de kachel, ventilator of ontluchter.

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,