Thuisbezorgd
Ophalen
per pagina
Meten

Meten is weten met het apparatuur van HeyHo

Ben jij van plan om een oppervlakte te berekenen of om tegels uit te lijnen? Wacht dan niet langer en huur het meetmateriaal van HeyHo. Met dit materiaal weet jij op de milimeter precies de juiste afmeting. Perfect voor het maken van een tegeltjeswand in de badkamer of het berekenen van afmetingen in een muur.

De multidetector is perfect voor de juiste afmetingen. Het meetapparaat is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Het apparaat mist geen enkele leiding en is dus uitermate betrouwbaar. Natuurlijk hebben we ook enkele laserapparaten zoals; rotatielaser, tegellaser en kruislijnlaser. Met deze meetapparaten is het voor iedere klusser mogelijk om de tegels recht aan te brengen. De lasers zijn zowel overdag als in de avond goed te gebruiken. Zoek het juiste apparaat voor jouw klus uit bovenstaand assortiment. Klik op de producten voor advies en meer informatie. Het volledige meetmateriaal is direct te gebruiken bij aankomst. Je hoeft er geen extra materialen bij te kopen.

De juiste afmetingen zorgen voor het beste werk. Wees daarom nauwkeurig en precies onder het klussen. Wij zijn jouw klusmaat dus wij helpen jouw hier mee. Zoek nu het beste materiaal voor jouw klus en ga morgen nog aan de slag met een laser, multidetector of warmtebeeldencamera. 

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.
 

Sluiten Hey,