Reinigen

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Schoonmaken met reinigingsmateriaal van HeyHo

Niets is fijner dan werken in een schone omgeving. Vooral onder het klussen ontstaat er enorm veel troep. Dit oogt netjes tegenover de buitenwereld en het zorgt uiteraard voor de juiste werkomstandigheden. Wil jij ook een schone werkomgeving? Zoek dan nu in ons assortiment naar het juiste reinigingsmateriaal.

De bouwstofzuiger is enorm handig voor iedere klusser en verbouwer. De stof stapelt zich na een tijdje op en zorgt voor een enorme last. Iedereen begrijpt dat je liever wil blijven klussen en niet iedere keer alles schoon wilt maken. Tevens heb je in een aantal uur alle stof opgezogen. Huur de stofzuiger bij HeyHo en zorg meteen voor een schone, prettige werkomgeving. Het andere reinigingsmateriaal wat we aanbieden bij HeyHo is de hogedrukreiniger. Deze reiniger is perfect voor het schoon spuiten van bijvoorbeeld bestrating. De oprit, het terras maar ook tuinmeubelen zijn in een oogopslag schoon. Met een druk van 110 bar is de hogedrukreiniger geschikt voor 20m2 per uur.

Kijk jij uit naar een schone woon- of werkomgeving? Wacht dan niet langer en huur het reinigingsmateriaal van HeyHo. De materialen zijn geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,