Thuisbezorgd
Ophalen
Schilderen

Laat je schilderkunsten zien met schildermateriaal van HeyHo

Ben jij de huidige kleuren in je huis helemaal beu? Goed nieuws! Wij hebben materialen om je huis helemaal om te toveren. Met het schildermateriaal van HeyHo is het geen probleem om de huidige lak er af te krabben en een nieuwe laag aan te brengen. Binnen een mum van tijd is de oude kleur verwijderd en kan je jouw schilderkunsten laten zien.  

Wij raden je aan om de huidige lak er eerst af te krabben voordat je de nieuwe laag erop gaat brengen. Dit zorgt voor een betere kwaliteit. Het afkrabben van de huidige lak is niet gemakkelijk. Met het heteluchtpistool van HeyHo gaat dit je echter beter af. De hete lucht, tot wel 750oC, zorgt voor verhitting van de oude verflaag zodat je het er makkelijk af kan krabben. Houd er wel rekening mee dat je goede bescherming nodig hebt tijdens het gebruik van het heteluchtpistool. Zorg voor goede handschoenen en een veiligheidsbril. Dit is te koop op onze website bij het onderdeel Toebehoren - beschermen. Tevens verkopen wij afplaktape zodat de spaarzame uitschieters geen grote gevolgen hebben op de plinten, het laminaat of het raam. 

Het regelmatig veranderen van de muurkleuren zorgt voor meer tevredenheid onder de mensen. Wil jij ook bij deze groep horen? Huur dan nu je schildermateriaal bij HeyHo en zorg voor nieuwe, verse kleuren in en rondom huis. 

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.
 

Sluiten Hey,