Thuisbezorgd
Ophalen
per pagina
Schuren

Laat oude meubels nieuw lijken met schuurmachines van HeyHo

Heb jij meubels in huis die eigenlijk toe zijn aan vervanging maar waar je erg aan gehecht bent? Geen probleem, met schuurmachines van HeyHo blaas jij de meubels een tweede leven in. Het opknappen van eettafels en -stoelen of het renoveren van een trap? Het is mogelijk met de juiste schuurmachines. Zoek in ons assortiment, of kijk naar ons advies, wat het juiste materiaal is voor jouw klus en bespaar de kosten voor nieuwe meubels.

In ons assortiment zijn meerdere soorten schuurmachines te vinden. Wil jij niet afhankelijk zijn van stopcontacten? Kies dan voor de accu excenterschuurmachine. Met deze machine kan je in de gehele ruimte de meubels schuren. Deze (accu) excenterschuurmachine is voornamelijk geschikt voor grote oppervlakten zoals een deur of tafel. De excenterschuurmachine is tevens mét kabel te huren net zoals de bandschuur-, schaaf- en vlakschuurmachine. Iedere schuurmachine is perfect voor een bepaald soort handeling/meubel. Klik voor meer informatie en advies op de producten. Uiteraard is het ook mogelijk om te schuren met schuurpapier. We hebben in ons assortiment meerdere soorten schuurvellen te koop. Dit is direct bestelbaar bij Toebehoren - Schuren . Hier zijn ook enkele schijven te vinden voor de juiste beleving en de beste klus. 

Wil jij je meubels ook een tweede leven in blazen? Zoek dan nu in ons assortiment het beste materiaal en ga morgen al direct aan de slag. Wij helpen je verder want klussen doen we immers samen en niet alleen.

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,