Thuisbezorgd
Ophalen
per pagina
Slijpen

Slijp een doorgang met het slijpmateriaal van HeyHo

Ben jij van plan om steen, metaal of tegels door te slijpen maar heb je geen materiaal? Geen probleem! Wij hebben het juiste materiaal voor iedere slijpklus. Met de slijpmachines van HeyHo ontroest je staal en heb je de leiding snel en zorgvuldig door de midden. 

Het slijpen van materiaal kan erg riskant zijn. Belangrijk is dus dat je de beste kwaliteit hebt wat daarnaast ook nog goed in de hand ligt. Ben jij hier naar op zoek? Ga dan voor de haakse slijper. Deze slijper is perfect om steen, metaal of tegels door te slijpen. Het verstelbare handvat zorgt er tevens voor dat de haakse slijper altijd goed in de hand ligt. Ben je meer op zoek naar een veelzijdige slijper? Kies dan voor de multitool. De multitool is geschikt voor zowel kleine klussen als voor installaties rondom huis. De opzetstukken geven de optie om zelf te zorgen voor de gewenste mogelijkheid. Houd wel in de gaten dat je deze opzetstukken zelf moet kopen. Op deze manier kan je zelf beslissen welk opzetstuk je wil gebruiken en voor welke klus de multitool wordt ingezet. Uiteraard hebben wij deze opzetstukken ook in ons assortiment samen met een aantal schijven geschikt voor de haakse slijper. Deze zijn terug te vinden onder Toebehoren - Schuren.

Wil jij slijpen met het beste materiaal? Zoek dan nu in ons slijpassortiment en zorg dat je verzekerd bent van slijpmateriaal van HeyHo. Klussen doen we samen. 

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,