Thuisbezorgd
Ophalen
Tegelen

Bewerk alle tegels met de tegelmachine van HeyHo

Ben jij toe aan een mooi motief in huis of nieuwe tegels in de badkamer? Dan ben je hier op de goede plek! Met de tegelmachines van HeyHo bewerk je alle tegels naar jouw gewenste vorm. Groot, klein, rechthoekig of vierkant; het is geen probleem met het tegelmateriaal van HeyHo. Geschikt voor de professional en de doe-het-zelver. Na het bekijken van onze instructievideo's is iedere klusser in staat om tegels te bewerken. 

Tegels leggen doe je met het beste materiaal. De tegels moeten meteen secuur en op maat worden gemaakt. Dit doe je met de tegelsnijder van HeyHo. Deze machine is perfect voor het secuur snijden van de tegels. Nadat je de tegels op maat hebt afgetekend is het slechts een kwestie van tijd voordat je de tegels hebt gesneden. Zorg er wel voor dat je de tegels op de juiste maat hebt afgetekend, eenmaal gesneden kun je immers niet meer terug. De tegels worden aan de vloer of muur bevestigd met speciale tegellijm. Deze lijm dien je zelf te maken met de verschillende benodigheden. Hiervoor hebben wij een elektrische mixer in huis. Let wel op dat je zelf moet zorgen voor een emmer, speciekuip of iets dergelijks. 

Wil jij direct aan de slag met je nieuwe tegelklus? Wacht dan niet langer en huur nu je tegelmateriaal bij HeyHo. Laat de tegelzetter in je los en laat zien dat jij een echte klusser bent! Wij kunnen niet wachten om het resultaat te zien.

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,