Thuisbezorgd
Ophalen
Tuinieren

Het tuingereedschap van HeyHo voor iedere tuinier

Is het weer tijd voor die halfjaarlijkse onderhoudsbeurt aan de tuin maar heb je geen materiaal? Geen zorgen! Wij hebben tuingereedschap voor iedere tuinier. Opruimen van de blaadjes in de herfst? Het knippen van de heg of het snoeien van een boom? Wij hebben tuingereedschap voor iedere klus in de aanbieding. Bespaar de kosten van de aanschaf en gebruik het gereedschap efficiënt bij HeyHo. 

Wil jij je voorbereiden op de winter met een lading hout maar duurt het zagen te lang? Geen probleem, wij hebben een kettingzaag voor je. Met de kettingzaag heb je binnen een mum van tijd een flinke stapel kachelhout en kan je de winter makkelijk door komen. De kettingzaag is zowel met kabel als op accu te verkrijgen. Ben je van plan om onderhoud aan de tuin te doen? Dan kan je kiezen voor de heggenschaar of (accu)bladblazers van HeyHo. De elektrische heggenschaar zorgt er voor dat je gemakkelijk een flinke heg kan snoeien. Let er wel op dat de heggenschaar geen lichtgewicht is. Zorg er dus voor dat je niet te lang boven je macht snoeit; dit veroorzaakt ongelukken. De bladblazers daarentegen zijn perfect voor het opruimen van de flinke lading bladeren in de herfst. Alle bladeren vallen van de bomen en komen in jouw tuin te liggen. Met de (accu)bladblazer van HeyHo is dit binnen een mum van tijd opgeruimd en is je tuin weer netjes. Voor de bladeren en dergelijke hebben we tuinafvalzakken in ons assortiment. Dit zorgt er voor dat je alles direct kan opruimen. Deze zakken kan je hier vinden. 

Is jouw tuin toe aan een flinke onderhoudsbeurt? Wacht niet te lang en huur nu het tuinmateriaal bij HeyHo. Bespaar die flinke aanschafkosten en maak ruimte voor de halfjaarlijkse beurt. Wij helpen je vooruit want wij zijn jouw klusmaat. 

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,