Thuisbezorgd
Ophalen
per pagina
Zagen

Houtbewerking met het zaagmateriaal van HeyHo

Ben jij toe aan een nieuwe vloer, keuken of meubels? Wij helpen jou hierbij. We zorgen voor de beste zaagmachines voor iedere klus. Zelfgemaakte meubels in huis hebben natuurlijk altijd een streepje voor op de rest. Met onze machines kan jij de mooiste meubels maken, laminaat leggen of een keuken inbouwen. 

Met ons brede assortiment aan zaagmachines hebben we voor iedere klus wat wils. Ben jij van plan om materiaal zoals latten, balken of pijpen te verkorten? Kies dan voor de afkort-verstekzaag, cirkelzaag of invalcirkelzaag. Zorg voor de juiste afmeting en met enkele handelingen is het materiaal verkort naar jouw gewenste maat. Voor het fijner bewerken van hout zoals het uitzagen van cirkels, hoeken afronden of 'hapjes' uit het hout zagen is de decoupeerzaag meer geschikt. Deze zaagmachine is erg nauwkeurig in zowel bochten als rechte lijnen. Het hout wordt direct bewerkt naar jouw gewenste voorkeur. Let er wel op dat het belangrijk is dat je de juiste afmeting gebruikt. De reciprozaag en steenzaagmachine worden gebruikt voor het zwaardere geschut. De reciprozaag is voornamelijk bedoeld voor grote takken en de steenzaagmachine wordt gebruikt om natuursteen mee door te zagen. Houd er rekening mee dat deze machines niet altijd worden geleverd met de gewenste zaagbladen. Deze zaagbladen dien je er zelf bij te kopen indien je in verschillende materialen gaat zagen. Het assortiment is te vinden bij Toebehoren - Zagen.

Voor iedere klus wat wils met het zaagmateriaal van HeyHo! Huur nu je zaagmachines en begin morgen al aan die nieuwe meubels, vloer of keuken. Samen zorgen we voor het gewenste resultaat. We kunnen niet wachten om het resultaat te zien van jouw kunstwerk!

Huur nu ook andere materialen bij HeyHo om jouw klus volledig te laten slagen. Kijk nu bij Huren voor alle opties.

Sluiten Hey,