leidingen vinden

Op zoek naar het juiste gereedschap voor je klus?

Hoe kan ik leidingen vinden?

  • Je bent op zoek naar de leidingen in huis. Niet omdat je met de leidingen verstoppertje aan het spelen bent, maar omdat je moet weten waar de leidingen zitten voor je volgende klusproject. 
  • Of je nu een plank gaat ophangen met schroeven in de muur, extra stopcontacten aanleggen, leidingen voorbereiden of de nieuwe spoelbak monteren: het is belangrijk om te weten waar je de leidingen in huis kan vinden. 
Bekijk hier ons assortimentWaterleiding zoeken in muur zoeken

Je wilt even snel een plankje ophangen aan de muur. Die klus fix jij wel even. Je pakt (of huurt) zonder na te denken de boormachine, zet ‘m op het juiste punt in de muur en… pats! Je hebt de waterleiding te pakken. Voordat je het weet beschadigt je elektrische apparatuur en trekt je hele vloer krom door de wateroverlast.

Dit had makkelijk voorkomen kunnen worden als je vooraf de muur op waterleidingen had geïnspecteerd. Volgende keer toch maar een muurscanner huren. Daarmee kan je alle ferro- en non-ferrometalen, elektrische leidingen, hout en zelfs kunststof in de muur opsporen.

Elektrische leidingen zoeken in de muur

Heb je ‘s ochtends moeite met opstarten? Je kunt ervoor kiezen om je dagelijkse kop koffie over te slaan en in een elektrische leiding te boren, terwijl de stroom er nog op staat. Maar wij raden aan om eerst elektrische leidingen te vinden voordat je de boor op de muur zet. Want door een waterleiding boren is vervelend, maar door een elektrische leiding boren is levensgevaarlijk.

Ook wanneer je een extra stopcontact wil aanleggen is het handig om te weten waar de elektrische leidingen liggen. Een warmtebeeldcamera breng temperatuurverschillen in kaart en het is ideaal voor het inspecteren van isolatie, verwarmingssystemen, warmtestroming en het opsporen van overhitte onderdelen. Ook kan je de muurscanner gebruiken voor het opsporen vinden van elektrische leidingen in de muur.

Huur bij HeyHo het juiste meetapparatuur

Het werkblad van de klusschuur verdwijnt langzaam onder alle gereedschapskoffers of je betaalt maandelijks een vermogen aan garage- en opslagboxen om je gereedschap daar te laten verstoffen. HeyHo is jouw digitale klusmaat. Die handige vriend die al het gereedschap op voorraad in de schuur heeft liggen.

Delen is het nieuwe bezitten. Waarom je het beste gereedschap kan huren? Omdat slopen met je blote handen blaren oplevert en leidingen zoeken in de muur met een verrekijker niets oplevert. Het huren van producten wordt steeds normaler. Een auto lease of huur je, je telefoon lever je na twee jaar weer in en zelfs je bed gaat weer terug naar de Zweedse budgettopper wanneer de leasetijd is verlopen.

En waarom zou je je gereedschap laten verstoffen in de schuur? Daarom huur je bij ons, bij jouw klusmaat. We voorzien je van het juiste gereedschap per klus en geven handige klustips. Vandaag gereserveerd is morgen aan huis bezorgd. Niet meer aansluiten in de rij bij de bouwmarkt en geen gedoe met het aftikken van een torenhoge borg. Zodra je klus is geklaard, breng je de spullen terug naar het dichtstbijzijnde PostNL-pakket. Je betaalt achteraf voor de dagen dat je het gereedschap gehuurd hebt. Gereedschap huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,