Gereedschap huren bij Bouwmaat Tilburg

Huren bij Bouwmaat Tilburg

  • Bouwmaat Tilburg heeft een mooie verhuuroptie. Vandaag huren is ook echt vandaag huren, maar we halen de wachtrij, de borg en het moeilijke gesprek achter de balie er tussenuit. Wil je toch even geholpen worden? Dan kan het Bouwmaat Tilburg personeel je helpen.
  • HeyHo kan jou de gereedschappen vandaag aanbieden, bestel via onze site en haal het direct op bij de Bouwmaat in Tilburg. Je gereedschap huren is nog nooit zo makkelijk geweest. Open de kluis met een knop in onze site en neem het mee. Zolang je het gebruikt loopt de huurperiode.
Huur nugereedschap huren in tilburg

Open jouw kluis in Tilburg

Weet je precies welk gereedschap je nodig hebt om je klus te klaren, maar heb je het net even niet op voorraad? Is je gereedschap net kapot, maar moet de klus wel nu af? Wil je om diezelfde reden niet hals overkop zomaar een stuk gereedschap kopen? Dan kun je beter gereedschap huren bij HeyHo. Bestel het op het platform voor vandaag, rijdt naar je bekende Bouwmaat adres en haal het uit de kluis. Je klikt op de knop en opent de kluis, pik je te huren gereedschap op en neem het direct mee naar de klus. Breng het dezelfde dag nog terug of wanneer het je uitkomt en de factuur ontvang je achteraf. Zonder borg, zonder gedoe.

Open de kluis
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,