Reinigen met het gereedschap van HeyHo

Lekker schoon!

 • De woonkamer die is omgetoverd tot skioord na een middagje slopen, je zoon of dochter die een bord spaghetti bolognese heeft gelanceerd op je hoogpolig tapijt of de wildgroei aan mos tussen je tegels in de tuin.
 • Na kluswerkzaamheden of tijdens de grote voorjaarsschoonmaak is zwaarder geschut nodig dan alleen een stofzuiger en dweil. HeyHo is jouw digitale klusmaat, ook op het gebied van reinigen. Wij geven jou die tips die je nodig hebt en verhuren het gereedschap dat jou de klus laat klaren.


Huur reinigingsmateriaal
Flink spuiten

De hogedrukreiniger


Geen kinderspel, die hogedrukreiniger. Het ziet eruit als een waterpistool voor volwassenen, maar voorzichtigheid is geboden. De hogedrukreiniger spuit namelijk met een noodvaart het water uit de slang, waardoor ieder oppervlak weer spik en span wordt. Neem je auto, tuintegels en kliko onder handen. Voordat je de hogedrukreiniger gaat gebruiken moet je wel rekening houden met een aantal zaken:

 • Test vooraf de druk van de straal en houd ‘m op ten minste 20-30 cm van het oppervlak af. Anders kan jouw glimmende bolide zomaar een laklaag armer zijn.
 • Gebruik bij het schoonmaken van je terras een terrasreiniger. Op die manier spat het water niet terug omhoog, komt er geen schade op tegels en spuit je de tussenlaag cement niet weg waardoor de boel kan gaan verzakken.
 • Kan je je kinderen of huisdieren wel achter het behang plakken? Leer ze een lesje door ze nat te spuiten. Gebruik alleen geen hogedrukspuit, maar een gewone tuinslang.
 • Al het reinig materiaal

  Overzicht reinigingsgereedschappen

  Reinigingsmateriaal Toepassing Producten
  Bouwstofzuiger Opzuigen van vloeistoffen, stof, gruis, gesteente en aarde Airbo ADS165A Airbo AED 1223A
  Voorafscheider Scheiden van verschillende materialen en het filteren van fijnstof als aanvulling op de bouwstofzuiger Airbo MacDust
  Hogedrukreiniger Het schoonspuiten van bijvoorbeeld je auto, terrastegels en kliko Kranzle K 1050 TS
  Stoomreiniger Geschikt voor het (bacterieel) reinigen van harde vloeren Kärcher SC 4 EasyFix
  Tapijtreiniger Geschikt voor het (bacterieel) reinigen van tapijten, vloerbedekking en andere stoffen bekledingen Kärcher Professional Puzzi 8/1 C


  De bouwstofzuiger

  Na een middag slopen, schuren of boren is je bouwproject omgetoverd tot groezelige bouwval. Het grootste afval werk je weg met een afvalcontainer, maar dat heeft geen zin voor kleinere steentjes of vloeistoffen. In je gewone stofzuigerzak wil je natuurlijk geen aarde, gesteente of vloeistoffen dus daar komt de bouwstofzuiger om de hoek kijken. Met gemak zuigt ‘ie alle gruis en andere resten op, waardoor jij de volgende dag weer fris verder kan gaan met je klusproject.

  De voorafscheider

  Het inademen van fijnstof is gevaarlijk, terwijl dit vaak wel vrijkomt tijdens schuren en slopen. Met een voorafscheider van Airbo heb je hier geen problemen meer mee. Je bevestigt ‘m aan de bouwstofzuiger en hij filtert alle fijnstof uit. Daarnaast sorteert deze voorafscheider de verschillende materialen: hout, metaal en gesteente. Op die manier gaat de stofzuigerzak langer mee en wordt het materiaal netjes uitgesorteerd.

  Bouwstofzuigers en voorafscheiders van Airbo

  Bij ons kan je bouwstofzuigers en voorafscheiders huren van het merk Airbo. Dit merk ontwikkelt al jarenlang slimme producten waardoor gebruikers stofvrij kunnen werken. Van verschillende luchtreinigers tot bouwstofzuigers. Doordat schadelijke deeltjes direct worden uitgefilterd is deze bouwstofzuiger de gezondste en veiligste in z'n soort.

  De hogedrukreiniger

  Kies de juiste kwasten en rollers. Nieuwe kwasten moet je eerst over schoon papier wrijven, zodat de losse haren eraf vallen. Zonde als die in je net-gesausde muur terechtkomen.

  Kwasten, rollers en een heteluchtpistool: we hebben het allemaal om te verhuren bij HeyHo. Maar denk ook aan ander gereedschap zoals bouwlampen, een compressor met verfspuit afplaktape, afdekzeil en zelfs een bouwradio om jouw klus te klaren.

  Sluiten Hey,