HeyHo ⬣ Voor iederee klantenservice bij huren

Landing Banner

Welkom bij de klantenservice

Hier helpen we je met al je vragen.

Bekijk onze FAQ
  • Geen borg
  • Duurzaam
  • CO2 neutraal en gratis bezorging
Wie zijn wij nou eigenlijk?

De flexibele verhuurder online, net even anders dan anders

HeyHo! Zo begroeten we elkaar zelfs 's ochtends als we online zijn of als we in ons kantoor aankomen. Dit kantoor is te vinden in Goirle (Tilburg), waar we gevestigd zijn op industrieterrein Tijvoort.

Ook hebben we al onze officiële zaken op orde, want professioneel zijn we zeker. Nieuw ook, dus mis je iets. Laat het gerust weten.
  • Bankrekeningnummer: NL34RABO0349514402
  • Kamer van Koophandel: 76 53 64 32
  • BTW Nummer: NL 8606.63.553 B01

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik een product minimaal huren?

Je huurt bij ons een product voor minimaal 24 uur. Vandaar dat je deze eerste dag ook alvast op voorhand betaalt. De gemiddelde dagprijs wordt elke dag lager, dus hoe langer je huurt, hoe voordeliger je uit bent! Het bedrag dat je hebt betaald voor de eerste huurdag wordt uiteindelijk afgetrokken van de eindfactuur. 

Kan ik een product vooraf reserveren?

Ja zeker, dat kan. Ga je volgend weekend verhuizen, en weet je nu al dat je dan een boormachine nodig hebt? Reserveer de boormachine dan nu alvast, zodat we deze voor je apart kunnen leggen en jij zeker weet dat je je nieuwe kapstok direct kunt ophangen.

Waarom kan ik niet meer dan 30 dagen vooraf reserveren?

Je kunt bij ons je product vooraf reserveren, en dat is natuurlijk super handig omdat je er op deze manier altijd zeker van bent dat je het product hebt op het moment dat je het nodig hebt. Er is één maar: wij hebben meerdere klusmaten, en vinden het belangrijk om ze allemaal te kunnen helpen! Daarom hebben wij bedacht dat je maximaal 30 dagen vooraf kunt reserveren. Wel zo eerlijk voor de andere klussers.

Voor mijn klus heb ik een product nodig dat jullie niet aanbieden. Wat kan ik doen?

Wij zijn jouw klusmaten en willen je maar al te graag helpen. Geef je verzoekje door via de chat rechtsonder, een mailtje of een appje, en wij zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Wat nu?

Wanneer je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je direct een orderbevestiging. Zie je de mail niet? Dan kun je het beste eerst even je spambox checken. Zit de mail daar ook niet in? Dan is er waarschijnlijk is iets misgegaan, sorry! Je kunt het beste even contact met ons opnemen via de chat rechtsonder, een mailtje of een appje, dan kijken we met je mee.

Ik wil mijn bestelling wijzigen. Kan dat?

Je bestelling wijzigen kan in principe tot 48 uur vóór het moment dat wij je order verzenden. Heb je je bestelling geplaatst voor de volgende dag, of is de verzending om een andere reden al binnen 48 uur? Neem dan toch even contact met ons op, we proberen altijd zo goed mogelijk met je mee te denken.

Ik wil mijn bestelling annuleren. Kan dat?

Oeps! Je hebt iets besteld wat je niet meer nodig hebt. Hopelijk kunnen we je snel helpen met een nieuwe klus. Er zijn verschillende opties wanneer je je bestelling wil annuleren:


... je hebt de verzendbevestigingsmail nog niet ontvangen: ja, je kunt je bestelling nog annuleren. Dit kun je doen in je account. De betaling van de eerste huurdag zal worden teruggestort.

... je hebt de verzendbevestigingsmail al wel ontvangen: nee, je bestelling is al onderweg en je kunt deze dus helaas niet meer annuleren. Je kunt deze het beste weigeren aan de deur. Heb je de besteling al in ontvangst genomen, dan kun je deze het beste direct afmelden en retourneren zodat je alleen huurdag 1 betaalt en dus geen extra factuur meer krijgt.


Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00

Assortiments suggesties of gewoon iets te vragen? Doe het via de chat of e-mail

Heb je vragen over de dienst, stuur ons gerust een bericht. We proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen met een antwoord.

Sluiten Hey,