Klus en gereedschap huren online

De klus klaren

Gereedschap online huren

 • De plinten die nu echt een keer bevestigd moeten worden aan de muur, je gazon dat gemaaid moet worden maar nu langzaam aan het veranderen is in een wildgroei aan verschillende flora en fauna en die ene kast die je al een jaar in elkaar aan het zetten bent. Allemaal van die klussen die je ooit gaat uitvoeren, maar waar het er in de praktijk eigenlijk niet van komt. Dit komt door een aantal redenen, namelijk te weinig tijd, geen zin om het op te pakken en het ontbreken van het juiste gereedschap.
 • We kunnen je helaas niet echt helpen met de eerste twee redenen (hop! kom van die bank af en ga aan de slag), maar we kunnen je wel helpen om je te voorzien van het juiste gereedschap. Nee, je hoeft niet diep in de buidel te tasten voor gereedschap dat je aanschaft en daarna nooit meer gebruikt. Bij ons kan je gemakkelijk gereedschap online huren. Geen boormachines waar het boortje van afbreekt zodra je ‘m op de muur zet, maar echte A-kwaliteit. Denk aan merken zoals Bosch en Makita. Laat HeyHo jouw digitale klusmaat zijn en je voorzien van de juiste tips en tools.
Bekijk alle producten
 • Hoe werkt het huren van online gereedschap

  Niet eindeloos dwalen door de bouwmarkt en de veroordelende blik van medewerkers aan de balie onder ogen komen. Sterker nog: je hoeft er niet eens de deur voor uit. Zoals een goede (klus)maat betaamt, brengt HeyHo jouw gereedschap aan huis. Dat is niet gewoon, dat is uniek in de klusmarkt. Je betaalt ook nog eens geen borg en mag het materiaal zolang als je wilt in huis houden.
 • De klus klaren met online gereedschap

  Wat een feest! Daarom kies je voor HeyHo:

   

  Je betaalt geen borg Je staat niet meer in de rij bij de bouwmarkt Niet lang vooraf reserveren, maar voor de volgende dag Het materiaal wordt gratis thuisbezorgd Betaal voor gebruik, niet per week of per dag Heb je twee linkerhanden? Wij veroordelen je niet. Stel al je klusvragen aan ons. Waar wacht je nog op? Start vanaf morgen met jouw klusproject, met een beetje hulp van HeyHo.

Online huren

Kies het juiste gereedschap voor de klus

Ben je een ervaren klusser? Dan heb je ons advies natuurlijk helemaal niet nodig. Maar wanneer je beginnend klusser bent of het voor elkaar krijgt om je handen aan elkaar te lijmen met een lijmpistool, dan is het slim om onze klustips te lezen. We vertellen je namelijk precies welke materialen je nodig hebt per klus en geven je extra tips om het project glansrijk af te ronden.

Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
 • Snel reactie! Klik op het icoon
 • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
 • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
 • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,