Breken met het gereedschap van HeyHo

Ruimte creëren?

  • Één van de leukste taken tijdens je nieuwe klusproject: breken en slopen. Een tussenwand naar beneden halen of grootmoeders bruin verkleurde tegeltjes in het kleinste kamertje van het huis van de muur af tikken. Zo maar in het wildeweg met een hamer of boormachine gaan slaan werkt misschien therapeutisch, maar zorgt niet voor het gewenste resultaat. Daarom heb je zwaarder geschut nodig: breekhamers en beitelsets. Bij HeyHo huur je ze gemakkelijk en worden ze aan huis bezorgd.
  • Kies het juiste gereedschap om te breken

    Een breekhamer gebruik je om jouw project te slopen. Dit doe je door middel van de beitel die je op de breekhamer zet. We vertellen je graag meer over de verschillende varianten.


Huur brekers
Lekker slopen

Breekhamers


Met een breekhamer sla je zo door de beton, staal of metselwerk heen. Maar welke breekhamer past het beste bij jouw klus? Bij ons kan je breekhamers van Makita of Bosch huren. De verschillen en toepassingen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Al het reinig materiaal

Overzicht breek en sloop machines

Breekhamer Geschikt voor welk materiaal? Specificaties
Makita HM0871C Met 12 beitelstanden is deze breekhamer een echte allrounder. Een laag trillingsniveau door actieve de "Anti Vibratie Technologie". Hiermee kan je 3 uur en 7 minuten werken zonder grenswaarde overschrijding.
Makita HM1111C Met 12 beitelstanden is deze breekhamer een echte allrounder. Een laag trillingsniveau door actieve de "Anti Vibratie Technologie". Hiermee kan je 3 uur en 33 minuten werken zonder grenswaarde overschrijding.
Makita HM1213C AVT breekhamer voor het maken van doorvoeringen en breken van wanden en (dek)vloeren Voorzien van instelbare slagkracht voor breken.
Stoomreiniger Geschikt voor het (bacterieel) reinigen van harde vloeren Kärcher SC 4 EasyFix
Bosch GSH 16-30 Breekwerkzaamheden in beton en steen Weet jij het?


Beitels

Losse beitels kan je gebruiken voor precisiewerk of als onderdeel van de breekmachines. iedere beitel heeft z’n eigen specialisme. De steenbeitel is de allrounder en geschikt voor ieder type sloopwerk. Geschikt voor het neerhalen van beton, metselwerk en bakstenen. De koudbeitel, ook wel koubeitel onder de kenners genoemd, is een lange, stalen beitel die wordt gebruikt voor steen en beton. Daarnaast kan deze beitel ook gebruikt worden voor het weghakken van bramen aan koud staal. Daar heeft deze krachtpatser dan ook z'n naam aan te danken. De platbeitel wordt gebruikt voor het verwijderen van materialen in grotere hoeveelheden, zoals betonresten. Onze beitelset is voorzien van alle drie de typen beitels.

Opgeruimd staat netjes

De breekhamer en beitelset zijn klaar voor gebruik, maar je wilt na afloop van je sloopwerkzaamheden niet stofhappen. Wees maar niet bang: je hoeft niet het gruis met een stofzuiger of bezem en blik te gaan opruimen achteraf. Met onze stofafzuigadapter voor de breekhamer kan je stof- en steengruis tijdens de klus direct afzuigen met externe stofafzuiging.

Sluiten Hey,