Steen- en betonwerken met het gereedschap van HeyHo

Sloopwerk?

Steen- en betonwerken met het gereedschap van HeyHo

 • Heb je net een nieuw huis gekocht of is je huidige woning dringend toe aan een opfrisbeurt? HeyHo is je digitale klusmaat! Voor verschillende steen- en betonwerken hebben wij het juiste gereedschap én geven we je handige tips.
 • Een kast in elkaar zetten, tegeltjes in de badkamer afbikken of je kinderen achter het behang plakken: voor iedere klus hebben wij het juiste gereedschap.
Breekhamer huren
 • Gereedschap voor steen- en betonwerken

  Een kast in elkaar zetten, tegeltjes in de badkamer afbikken of je kinderen achter het behang plakken: voor iedere klus hebben wij het juiste gereedschap.
 • Huren voor Beton en steenwerk

  Van haakse slijper in combinatie met een diamantschijf om sleuven te maken tot breekhamer om een muurtje te slopen. Bekijk hieronder welke klus op jou van toepassing is:
Breekhamer

Gereedschap voor steen- en betonwerken

 

Breekhamer
Een tussenmuur slopen om de ruimte groter te maken? Hiervoor heb je een breekhamer van Bosch of Makita nodig. Deze hamers hebben maar liefst twaalf beitelstanden en vinden met gemak hun weg door steen en beton.

 

 

Beitelset
Zijn de tegeltjes in de badkamer of keuken hoognodig toe aan vervanging? Met een beitelset kan je de tegeltjes van de muur afbikken. Gebruik eventueel een heteluchtpistool om de lijm gemakkelijk van de muur af te branden.

 

 

Boorhamer
Een plank of kapstok ophangen aan de wand? Een spijker in de muur is niet voldoende: de boorhamer is in dat geval je grootste vriend! Deze krachtpatser gaat tot 26mm diep in de muur, waardoor je plank stevig blijft zitten. Pluggen en schroeven erin en ophangen maar. Voor extra beveiliging kan je kiezen om beugels onder de plank te bevestigen. Zo hoef je niet bang te zijn dat de hele bende naar beneden klettert.

 

Alle breek en boor apparaten
Brekend die muur

Breekhamers en boren

 

Klopboor
De klopboor is een alleskunner. Beton, steen, hout en metselwerk: niets is te gek voor deze allrounder. Waar de boorhamer een gat in de wand hamert, klopt de klopboor (zoals de naam al verraadt) z’n weg door de muur. De kracht is hierdoor minder, waardoor je de klopboor niet kan gebruiken voor zware materialen of om een kapstok op te hangen. Een houten kastje in elkaar schroeven of plankje aan de muur hangen dat niet te zwaar belast wordt, is hiervoor prima. Deze boor is geschikt voor het boren in beton, steen tot 16mm, hout tot 30mm en metaal tot 13 mm.

 

 

Betonschaaf
Ga je de muren in huis een sausbeurt geven? Vergeet ze dan niet vooraf te schuren om oneffenheden weg te werken en de verf beter te laten hechten. Ook voor andere betonnen oppervlakken die geschuurd moeten worden, is deze tool onmisbaar. De kans is klein dat ‘ie standaard in je kluskoffer ligt, vandaar dat je ‘m met gemak bij HeyHo huurt. Gereedschap om te slopen
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
 • Snel reactie! Klik op het icoon
 • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
 • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
 • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,