Meten

Op zoek naar het juiste gereedschap voor je klus?

Meten

  • Meten is weten. Of je nu een plankje gaat ophangen, leidingen in de muur wilt detecteren of de breedte van je kinderen opmeten zodat de behangstrook dekkend genoeg is om ze achter te plakken: voor iedere klus heb je meetapparatuur nodig. 
  • Bij HeyHo hebben we het juiste apparatuur om je klus mee te klaren. En huur je vandaag, dan bezorgen we de materialen morgen al aan je deur. 
Kies het juiste gereedschap om te meten
Recht ophangen

Vloeren leggen. Wandplanken hangen. Kozijnen plaatsen. Profielen stellen of een plafondlamp monteren. Je wilt niet het idee hebben dat je door de villa volta in je eigen huis loopt omdat alles schots en scheef hangt. Met een rotatielaser of kruislijnlaser los je dat op. Beide apparaten projecteren een laser op het oppervlak, zodat jij nauwkeuriger werkt. Geen gedoe meer met een meetlat en potloodlijnen zetten op de muur. Vanaf nu wordt iedere klus netjes afgewerkt. 

Kies het juiste meetinstrument voor jouw klus

Metalen en leidingen detecteren

Zomaar in een muur boren? Beter van niet. Je kunt in een waterleiding boren, of erger, door elektriciteitskabels heen. Zowel de multidetector en muurscanner detecteren verschillende materialen door de muur heen, zodat jij weet of het veilig is om de boor erop te zetten. Zo voorkom je onaangename verrassingen.  

Meetgereedschap voor de doorgewinterde klusser

Jouw klusbus puilt uit met materialen. Onnodig om nog meer gereedschap toe te voegen dat je maar af en toe gebruikt. Voor deze klussers hebben we een aantal meetgereedschappen die de klus doen klaren. 

Tegels snijden

Zelf tegels snijden? Met een tegellaser leg jij gemakkelijk de nieuwe tegelvloer in huis. Deze laser projecteert lijnen op de tegels zodat je met gemak rechte vloer- en muurtegels uitsnijdt. 

Hoeken meten

Metselaars, timmermannen en meubelmakers gebruiken op dagelijkse basis een (digitale) hoekmeter. Zo zien ze precies hoe groot de hoek is en dat helpt ze om de klus vakkundig te klaren. Waarschijnlijk hebben zij een hoekmeter in hun bezit. Maar wanneer je sporadisch een hoek moet opmeten, kan het lonen om deze te huren. 

Oppervlaktes meten

Oppervlaktes meten en de inhoud van een vertrek opmeten? Geen geklungel meer met het opmeten van de lengte, breedte en hoogte maar in één oogopslag het volume weten met een afstandsmeter. Architecten, elektriciens en schilders gebruiken 't regelmatig. Maar ook voor jou als klusser die nauwkeurigheid belangrijk vindt, is dit een onmisbare tool bij jouw klus. 

Isolaties en warmtestromingen inspecteren

Isolaties en warmtestromingen inspecteren? Dan heb je een infrarood- of warmtebeeldcamera. Het display toont waar de warmtebronnen zich bevinden.  

Huurassortiment

 

Gereedschap om te meten

Toepassing Specificaties
Digitale hoekmeter

Snel en precies bepalen van hoeken

Hold-functie voor het bewaren en overbrengen van de meetresultaten met één druk op de knop en geen kalibratie vereist.

Afstandsmeter Het meten van vloer-/muuroppervlaktes en de inhoud van vertrekken.

Snel en efficiënt gegevens overbrengen en documenteren door ®Bluetooth-connectiviteit en Bosch Measuring Master-app. 

Inspectiecamera Controle van moeilijk toegankelijke plekken in buizen, holle ruimten, schachten, muurwerk en auto's

Te gebruiken bij temperatuur tussen 0 en 45 graden Celsius. De diameter van de camerakop is 9mm. 

Muurscanner Detecteert metalen, elektrische leidingen en hout in hout en beton.

Maximale detectiediepte van 150mm. Maximale detectiediepte in stroomvoerende leidingen 60mm in houten onderconstructies 40mm. 

Warmtebeeldcamera Ideaal voor het inspecteren van isolatie, verwarmingssystemen, warmtestroming en het opsporen van overhitte onderdelen.

19.200 meetpunten en gegevensoverdracht door middel van microUSB en WiFi

Rotatielaser Met de horizontale lijn is deze laser geschikt voor het recht hangen van schilderijen tot het installeren van rioolbuizen.

Werkbereik met ontvanger van 400m (diameter) en zonder 20m (diameter). Stof- en spatwaterbescherming. 

Kruislijnlaser groen

Zorgt dat je altijd waterpas of rechte lijnen hebt. 

Werkbereik tot 15 meter en de kruislijnlaser creëert lijnen 360° om zich heen, met tenminste twee groene lijnen.

Kruislijnlaser rood 

Zorgt dat je altijd waterpas of rechte lijnen hebt. 

Zowel horizontale als verticale lijnen zijn perfect voor nivelleer werkzaamheden op korte afstanden met tenminste twee rode lijnen.

Tegellaser

Projecteert lijnen in hoeken van zowel 90 graden als 45 graden voor precies en snel uitlijnen en plaatsen van muur- en vloertegels

Met een werkbereik van 20m en hoeknauwkeurigheid van +- 0,2mm/m. Stof- en spatwaterbescherming. 

Multidetector Voor het detecteren van metaal en spanningvoerende leidingen in verschillende soorten muren en, met name, houten onderconstructies in de gipskarton-modus.

Geleverd met laser en etui.

Klaar je klus met HeyHo

Hey! Wij zijn HeyHo, jouw (digitale) klusmaat. Die vriend die z’n schuur vol heeft liggen met het juiste gereedschap voor iedere klus. Je kunt bij ons per klus het juiste gereedschap uitzoeken. En heb je twee linkerhanden of wil je jouw kennis en kunde bevestigen? Dan hebben we handige klustips voor je. Lees meer over gemakkelijk gereedschap huren of zoek meteen het juiste materiaal uit per klus.

  

 

 
Sluiten Hey,