HeyHo in het Nieuws

HeyHo in het nieuws

Waarom bestaan wij en hoe is het ontstaan.

  • HeyHo is ontstaan uit een lichte irritatie over bestaande verhuurdiensten. We stonden in de rij te wachten op matrixprinters in 2018 en toen dachten we: mwah, hier moet een oplossing voor zijn. Toen we borg moesten betalen; toen zijn we HeyHo gestart.
  • Op deze pagina kun je ons verhaal volgen, wat er leuk was, waar we trots op zijn en of we in onze missie slagen om Co2 neutraal, modern en klantvriendelijk onze diensten verlenen.
Cool! Huren maar


gereedschap huren in tilburg

Een statement bij de start

28-01-2021 Het idee speelde al heel lang, maar in oktober 2019 besloten we dat er toch echt iemand iets aan moest doen. De verhuurbedrijven waar we over de vloer kwamen, echt niet meer van deze tijd. Materialen waren vaak top en als je eenmaal binnen was, was de service vaak ook nog wel aanvaardbaar. Alleen dat kan makkelijker. Dat doen we dus ook. Een online platform, geen borg, service van deze tijd via kanalen van deze tijd. Wij zijn los!

Ik wil direct gereedschap huren in Tilburggereedschap huren in tilburg

Brabants Dagblad

21-04-2021 Tring! Daar is de postbode met je gehuurde gereedschap HILVARENBEEK - Niet in de rij bij de bouwmarkt, maar je gehuurde boor of zaag in een doos aan de deur. En als de klus af is, breng je het apparaat terug naar een pakketpunt. Dat is idee van start-up HeyHo, dat online verhuur ziet als een gat in de markt.


gereedschap huren

Twinkle Magazine

21-06-2021 Het wordt steeds normaler om je producten te huren, beter voor het milieu. Goedkoper. Plus, hoe vaak heb je nou je apparaat echt nodig? Een boormachine die 363 dagen per jaar stil ligt? Door het niet gebruiken juist zijn einde tegemoet gaat? Dan maar even huren. In Twinkle Magazine hebben we hier het één en ander over mogen vertellen.


gereedschap huren

Vandaag bezorgd regio Tilburg

19-10-2021 Steeds verbeteren? Dat doen we graag. Vanaf oktober 2021 starten wij de pilot "lastmile-delivery". Oftewel, voor 20:00u besteld, vandaag bezorgd. De pilot is in onze home regio. De regio Tilburg. Waar ook ons grootste magazijn te vinden is.


gereedschap huren

Vandaag ophalen in Tilburg

22-01-2022 Een mooie stap vooruit is het aanbieden van af te halen producten. We claimen graag: "Niet in de rij bij de Bouwmarkt". Dat hoeft dus ook nog steeds niet. Wij zorgen ervoor dat je binenn 2 minuten je account aanmakt en binnen 1 minuut een kluis kan openen om je product mee te nemen. Dat allemaal in samenwerking met Bouwmaat Tilburg.

Sluiten Hey,