Ik ga gereedschap huren

Huur hier gereedschap

Ik ga gereedschap huren

 • Heb je gezocht op ‘ik ga gereedschap huren’? Dan is deze pagina een schot in de roos! HeyHo is namelijk jouw digitale klusmaat en helpt je niet alleen bij het huren van gereedschap, maar geeft je ook nog extra tips zodat je je klusproject glansrijk afrondt.
 • Bij gereedschap huren komt vaak een hoop gedoe om de hoek kijken. Je weet niet precies hoe lang je je gereedschap nodig hebt en moet uiteindelijk bijbetalen om het gereedschap te huren. Of je neemt voor de zekerheid een langere termijn, waardoor je veel te veel betaalt. Niet bij HeyHo, want daar betaal je per gebruik in plaats van per dag of per week. Ervaar de nieuwe manier van gereedschap huren.
Gereedschap huren
 • Het beste gereedschap huur je bij HeyHo

  Het klassieke verhuurbedrijf heeft nét niet het juiste gereedschap dat jij nodig hebt of de apparaten zien eruit alsof ze de Tweede Wereldoorlog ternauwernood hebben overleefd. Je moet speciaal naar de bouwmarkt om erachter te komen dat dat ene product toch niet op voorraad is. Om nog maar niet te spreken over de torenhoge borg die je moet neertellen om het gereedschap te mogen gebruiken. Klusmaten flikken zoiets niet bij elkaar. Die zijn er voor hun maten, door dik en dun en voor ieder klusproject. Kies je voor HeyHo dan kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen.
 • Meer huren?

  Lekker vaag allemaal, maar dat lichten we graag toe: Je kiest voor HeyHo omdat:
  ⬣je bij ons geen borg betaalt;

  ⬣je niet naar de bouwmarkt hoeft te rijden en daar in de rij moet staan;

  ⬣het materiaal gratis bij je wordt thuisbezorgd;

  ⬣en dat al vanaf de volgende dag: je hoeft dus nooit lang vooraf te reserveren

  ⬣je betaalt niet voor een bepaalde tijd, maar per gebruik. Is je project nog niet af? Geen probleem dat je het gereedschap wat langer houdt

  Tot slot veroordelen we je niet als je twee linkerhanden hebt. Stel al je klusvragen aan ons of bekijk met welke klus wij je kunnen helpen:

Samen klussen

Welk gereedschap kun je bij ons huren?

Of je nu gaat boren, breken, houtbewerken, reinigen, schilderen of tuinieren: bij HeyHo hebben we het juiste gereedschap voor je klaarliggen. Verschillende hamers, boormachines, zagen, schuurmachines, reinigers en tuingereedschap. Van vooraanstaande merken zoals Airbo, Bosch, Carat, Kärcher, Makita en TBA. Waar wacht je nog op? Start morgen met jouw klusproject, met een beetje hulp van HeyHo.

Alle apparaten
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
 • Snel reactie! Klik op het icoon
 • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
 • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
 • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,