Snel gereedschap huren

Nooit meer in de rij

Snel gereedschap huren

  • Gereedschap in de aanslag, klaar om de nieuwe kapstok op te hangen. Totdat je erachter komt dat je beter een boorhamer in plaats van een klopboor kan gebruiken. Of je dochter die een bevel geeft om haar kamer a la minute zuurstokroze te schilderen.
  • En je oogappeltje teleurstellen is hierbij natuurlijk geen optie. Kortom: heb je een spoedklus en wil je snel gereedschap huren? Dan ben je bij HeyHo aan het juiste adres.
Gereedschap snel thuis
  • Het juiste gereedschap voor iedere klus

    Van plankje ophangen tot complete verbouwing. Van beginner tot ervaren klusser: HeyHo is er voor iedereen die gereedschap nodig heeft. Bekijk voor welke klussen je ons gereedschap kunt gebruiken en laat je informeren:

Gereedschap zoeken

Snel gereedschap huren bij HeyHo

Je kunt natuurlijk naar de bouwmarkt rennen (of rijden) om het juiste gereedschap te kopen. De kans is groot dat dit materiaal daarna ligt te verstoffen in je schuur. Zonde! Bij je handige buurman dat ene boortje lenen? Dan is de kans groot dat ‘ie begint te zeuren als je klusje wat langer duurt dan gepland. Of dat 'ie je de rest van de middag ongevraagd klusadvies geeft. Nee, jij zoekt een klusmaat die je voorziet van alle tips en tools en je daarna je eigen gang laat gaan.

HeyHo is die digitale klusmaat voor jou. Je reserveert het juiste gereedschap van bekende merken zoals Makita, Bosch of Airbo. Wij zeuren niet: als jij het gereedschap wat langer wilt houden omdat de klus is uitgelopen of omdat je oogappeltje heeft besloten de hele bovenverdieping toe te eigenen waardoor het project serieuzere vormen aanneemt, dan is dat geen enkel probleem.

 

Huur gereedschap
Behang afstomen

Je klus gelijk beginnen

Je betaalt namelijk niet per week of dag, maar per klus. Dus als jij een weekje langer op de Makita boorhamer wilt passen, dan vinden wij dat helemaal prima. Tot slot hoef je ook niet lang op je gereedschap te wachten: vandaag besteld, is morgen in huis. Waar wacht je nog op? Huur snel je gereedschap bij HeyHo! Daarom kies je voor huren bij HeyHo:

De beste materialen voor de scherpste prijs

Je betaalt geen borg

Je staat niet meer in de rij bij de bouwmarkt

Vandaag besteld, morgen in huis!

Gratis thuisbezorgd

 

Snel gereedschap
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,