Waarom gereedschap huren?

Waarom niet kopen

Waarom gereedschap huren?

  • Waarom je het beste gereedschap kan huren? Omdat slopen met je blote handen blaren oplevert en boren met een lijmpistool niet werkt. Het huren van allerlei producten wordt steeds normaler. Een auto lease of huur je, je telefoon lever je na twee jaar weer in en zelfs je bed gaat weer terug naar de Zweedse budgettopper wanneer de leasetijd is verlopen.
  • Delen is het nieuwe bezitten. We consumeren 24/7 materialen en ondertussen maken de garage- en opslagboxen flinke winsten met alle spullen die we hamsteren en nooit meer naar omkijken. Delen verbroedert en aangezien HeyHo jouw digitale klusmaat is, past dat helemaal in ons straatje.
Gereedschap aan huis
  • Hoe werkt gereedschap huren

    De beste materialen voor een scherpe prijs. Voor de aanschaf van een accuboormachine van Bosch moet je diep in de buidel tasten. Om ‘m vervolgens bij je verzameling materialen te zetten die staan te verstoffen in je schuur. Wil je een keer een plankje ophangen en geen boormachine in huis? Dan huur je ‘m gemakkelijk bij HeyHo. Niet meer lang in de rij staan bij de bouwmarkt, maar gewoon thuisbezorgd aan huis. Ideaal toch?
  • Je betaalt per gebruik. Dus als jij een weekje langer op de bouwstofzuiger, bladblazer of breekhamer wilt passen, dan vinden wij dat helemaal geen probleem. We weten dat een klus soms uitloopt en gaan het jou daarom niet moeilijker maken. Lang van tevoren reserveren? Helemaal niet nodig! Soms zit er spoed achter een klus. Vandaag reserveren, morgen al in huis. Nu heb je dus écht geen reden meer om je klusproject uit te stellen.
Gereedschap zoeken

Klustips van HeyHo

Zoals een echte (klus)maat betaamt, geven we je niet alleen de tools, maar ook de tips. Misschien ben je een doorgewinterde klusser, dan heb je voldoende aan ons gereedschap. Maar wanneer je op vrijdagmiddag om 16:00 uur liever met een biertje of wijntje in de hand staat dan een boorhamer, kan je misschien nog wat tips gebruiken. Stel je klusvragen aan ons of bekijk per klus wat je nodig hebt en andere tips.

Daarom gereedschap
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,