Over ons

Over ons

Als echte klusmaten staan we schouder aan schouder met onze klanten.

  • Dit is iets nieuws zul je denken. Hoef ik echt geen borg vooraf te betalen? Nope. Komen jullie het aan de deur brengen? Nou ja, niet letterlijk, maar dat doen mensen die daar goed in zijn. Hoe krijgen we het terug bij jullie? Nou, wij laten het ophalen als jij meldt dat je dat wil.
  • Heb je hulp nodig? Bereik ons via Social, de chat of mail maar gewoon (oldschool). Wil je iets toevoegen of aanpassen aan je bestelling? Doe dat gewoon nog even 24u vantevoren. Aan de balie hoef je bij ons niet te staan en papierwerk kost bomen, daar doen we niet aan.
Ons gereedschap

We staan met een heel team voor je klaar

  • We hebben de beste gereedschappen uitgezocht zonder ons te focussen op één merk, want iedereen heeft zo zijn specialiteit. Daarom ben je ook bij ons terecht gekomen, toch?
  • Natuurlijk vertellen we ook wel hoe wij denken hoe je het best de klus kan klaren, maar misschien weet je dit al en zoek je gewoon het de beste plek om gereedschap te huren tegen duidelijke voorwaarden.

Wie zijn wij nou eigenlijk?

De flexibele verhuurder met al je antwoorden op 1 plek

HeyHo is een kreet, maar die kreet staat wel voor moderne service, moderne producten en kwaliteit. Wij bieden gereedschap verhuur aan zoals je dat nog niet kent. Wie dat doen?

Ons team, ons team zorgt ook dat je vragen beantwoord worden. De service die wij bieden kun je op één plek ervaren. Dit gebeurt op ons platform HeyHo.nl. Voeg ons dan ook toe aan al je snelkoppelingen.

Assortiments suggesties of gewoon iets te vragen? Doe het via de chat of e-mail

Heb je vragen over de dienst, stuur ons gerust een bericht. We proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen met een antwoord.

Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,