Partner Programma

Jouw partner voor goed gereedschap

Installatie, montage en hele klus door jouw klant

 

Wat is gereedschap huren zonder goede partners? HeyHo biedt jou als partner een leuke mogelijkheid tot extra omzet.
Wij bieden namelijk minimaal €5,- voor elke aangebrachte transactie!

Ben jij een webwinkel?

Elke doehetzelf-winkel heeft een verhuurbalie, waarom hebben webwinkels dit niet? Wij hebben de perfecte moneymaker! Door de juiste tools (en dus service) aan te bieden om jouw behang, plinten, verf, tuinhout, etc, etc te verwerken. HeyHo verhuurt het juiste gereedschap en jij krijgt hier een aanbreng vergoeding voor. Zonder dat dit je eigen omzet kannibaliseert! Dat is win-win toch!?

Ben jij een platform / influencer?

Ook voor jullie hebben we gave mogelijkheden! Woon en klus ideeën komen natuurlijk vaak uit blogs, vlogs, etc. Via deze mogelijkheden worden tal van producten aangeprezen en gekocht. HeyHo biedt iets nieuws voor jullie followers/lezers; online huren van gereedschap dat snel thuis wordt bezorgd. Want bij elke klus in en om het huis is natuurlijk het juiste gereedschap nodig. Door jouw netwerk in te zetten kan je een leuke aanbreng-fee ontvangen.

Ben jij een klusfanaat?

Ook jij kan jouw kennissen/ collega's/ etc. inzetten voor ons en voor jezelf! Door mensen uit jouw netwerk bij ons te laten bestellen krijg jij korting op jouw toekomstige huur.

Welke mogelijkheden bieden wij?

We kunnen jullie op diverse manieren aansluiten op ons partner programma, de simpelste oplossingen kunnen al binnen 2 uur geïntegreerd worden!

Affiliate program

Wij zijn aangesloten bij een affiliate programma. Op deze manier kan je ons verhaal gemakkelijk delen en komen de verdiensten hiervan jullie kant op.

Thank you email

Wij kunnen content aanleveren welke je in je thank you mail kan verwerken.

Thank you page

Leuke banners / content op deze pagina? Wij kunnen je helpen.

Onsite pagina

Wat ook leuk is om een pagina op jouw site te hebben waarin je HeyHo aanprijst als verhuur specialist / partner. Hiermee draag je bij aan ons succes en is de kans groter dat jouw klanten bij ons gaan huren.

P2P invites

Ook jij als influencer / klusfanaat kan bijdragen door mensen (persoonlijk) uit te nodigen.

Flyer bij jouw leveringen

Wij kunnen flyers, visitekaartjes, etc aan jullie aanleveren welke jullie bij de leveringen doen. We zullen dit materiaal voorzien van unieke en gepersonaliseerde content en codes om te zorgen dat de verdiensten zeker bij jullie terecht komt.

Thank you video

Wij kunnen een unieke youtube video maken welke je simpel op jouw thank you page kan plaatsen. Deze zal dan een verwijzing naar het HeyHo platform krijgen.

Voor elke partner maken wij een unieke page en content, je krijgt een vermelding op onze site en we kunnen links uitwisselen zodat we hier beiden beter van worden!
Landing Banner

Meld je snel aan!

Na al deze simpele manieren om “gratis” euros te verdienen kan je natuurlijk niet wachten om je bij ons aan te sluiten. Stuur snel een mail naar partners@heyho.nl en wij komen bij jou terug.

Stuur e-mail
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,