Hoe stuur ik gehuurd gereedschap retour

Landing Banner

Het terug sturen van je gehuurde product

Lijkt makkelijk, is makkelijk

Meer service?
  • Geen borg, dat scheelt
  • Geen wachtrij, geen papierwerk
  • Voor 19:59u? Vandaag verzonden
Terug gestuurd wat je huurt

De uitleg van je retour lees je hier

Klus geklaard? Gefeliciteerd, dat hebben we mooi voor elkaar! Tijd om ervoor te zorgen dat het gereedschap weer veilig terug komt bij ons.

1. Maak het gereedschap schoon
Voordat je het gereedschap terug in de box doet, maak je het schoon. Dat is wel zo netjes. Op de onderkant van de deksel van de box vind je hiervoor productspecifieke instructies. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je bij een tapijtreiniger het water eruit laat lopen.

2. Haal het het voorgeprinte retourlabel uit de box
De bestelling heb je van ons ontvangen in een box. In deze box zit een voorgeprint DHL retourlabel. Haal deze er alvast uit en bewaar hem goed.

3. Plaats het gereedschap terug in de box
Deze kun je gebruiken om het gereedschap in terug te sturen. Handig en milieubewust! Vergeet niet het eventuele toebehoren ook terug in de box te doen.

4. Plaats het opvulmateriaal terug in de box
Toen je je bestelling ontving, zat er opvulmateriaal in de box. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het materiaal jou heelhuids bereikt. Om het materiaal weer veilig te laten terugkeren van zijn reis, plaats je het meegeleverde opvulmateriaal terug in de box.

5. Sluit de box
Sluit de deksel van de box. Om er zeker van te zijn dat de box dicht blijft zitten, verzegel je deze met behulp van de meegeleverde tiewrap. Steek deze aan de bovenkant door de opening in het deksel van de box heen en zorg dat de tiewrap ook door de onderste opening gaat. De tiewrap zit goed vast wanneer deze een ratelend geluid maakt wanneer je hem aantrekt.

Ga naar het dichtsbijzijnde DHL servicepunt

Om de box terug te sturen, breng je deze naar een DHL Servicepunt. Welke het dichtstbijzijnd is? Dat kun je hieronder checken. Hier kun je ook de openingstijden van de pakketpunten vinden. Zo sta jij nooit voor een gesloten deur!

Zoek een postpunt
Terug gestuurd wat je huurt

 

7. Laat de retour barcode scannen
Eenmaal bij het pakketpunt laat je het voorgeprinte retourlabel scannen. Deze heb je als het goed is bewaard! Geeft de medewerker aan dat de box te groot is? Dit is niet het geval: al onze boxen voldoen aan de toegestane maximale grootte en gewicht. Hier betalen we een toeslag voor.

Of meld je retour aan zoals je zelf wil bij . Er zijn kosten verbonden aan het kiezen van een andere retourmethode dan het gebruik van het meegeleverde label.8. Bewaar het verzendbewijs
De medewerker van het pakketpunt geeft je een verzendbewijs. Bewaar deze voor de zekerheid goed. Wanneer het pakketje onverhoopt kwijt raakt, ben je nooit verantwoordelijk.

9. Klaar!
Je bent klaar.
Is er iets niet gelukt? Neem dan contact met ons op via de chat rechtsonder. 

Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00

Assortiments suggesties of gewoon iets te vragen? Doe het via de chat of e-mail

Heb je vragen over de dienst, stuur ons gerust een bericht. We proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen met een antwoord.

Sluiten Hey,