Hoe stuur ik gehuurd gereedschap retour

Landing Banner

Het terug sturen van je gehuurde product

Lijkt makkelijk, is makkelijk

Retour zelf aanmelden
  • Geen borg
  • Duurzaam
  • CO2 neutraal en gratis bezorging
Terug gestuurd wat je huurt

De uitleg van je retour lees je hier

Klus geklaard? Gefeliciteerd, dat hebben we mooi voor elkaar! Tijd om ervoor te zorgen dat het gereedschap weer veilig terug komt bij ons.

1. Maak het gereedschap schoon
Voordat je het gereedschap terug in de box doet, maak je het schoon. Dat is wel zo netjes. Op de onderkant van de deksel van de box vind je hiervoor productspecifieke instructies. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je bij een tapijtreiniger het water eruit laat lopen.

2. Zorg via deze pagina voor een retourcode of label bij de door jouw gekozen vervoerder.
De bestelling heb je van ons ontvangen in een box. In deze box zit een voorgeprint DHL retourlabel. Haal deze er alvast uit en bewaar hem goed.

3. Plaats het gereedschap terug in de box
Deze kun je gebruiken om het gereedschap in terug te sturen. Handig en milieubewust! Vergeet niet het eventuele toebehoren ook terug in de box te doen.

4. Plaats het opvulmateriaal terug in de box
Toen je je bestelling ontving, zat er opvulmateriaal in de box. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het materiaal jou heelhuids bereikt. Om het materiaal weer veilig te laten terugkeren van zijn reis, plaats je het meegeleverde opvulmateriaal terug in de box.

5. Sluit de box
Sluit de deksel van de box. Om er zeker van te zijn dat de box dicht blijft zitten, verzegel je deze met behulp van de meegeleverde tiewrap. Steek deze aan de bovenkant door de opening in het deksel van de box heen en zorg dat de tiewrap ook door de onderste opening gaat. De tiewrap zit goed vast wanneer deze een ratelend geluid maakt wanneer je hem aantrekt.

7. Laat de retour barcode scannen
Eenmaal bij het pakketpunt laat je het voorgeprinte retourlabel scannen of de zelf aangemaakte code via onze pagina. Geeft de medewerker aan dat de box te groot is? Dit is niet het geval: al onze boxen voldoen aan de toegestane maximale grootte en gewicht. Hier betalen we een toeslag voor.

Er zijn soms kosten verbonden aan het kiezen van een andere retourmethode.

8. Bewaar het verzendbewijs (al krijgen wij daar vaak ook melding van).
De medewerker van het pakketpunt geeft je een verzendbewijs. Bewaar deze voor de zekerheid goed. Wanneer het pakketje onverhoopt kwijt raakt, ben je nooit verantwoordelijk.

9. Klaar!
Je bent klaar.
Is er iets niet gelukt? Neem dan contact met ons op via de chat rechtsonder. 

 Waar vind ik mijn order info of wat ik moet retourneren?

Dat kun je terug vinden in jouw account. Daar is een overzicht te zien van al je bestellingen die nog actief zijn. Heb je nog een notificatie openstaan in het menu? Dan betekent dit dat jouw orders nog opvolging nodig hebben.

 


Sluiten Hey,