Tegels dragen

Op zoek naar het juiste gereedschap voor je klus?

Tegels dragen

  • De tuin bestraten, een tegelvloer in huis leggen of de badkamer betegelen. Jij draait je hand er niet voor om, of krijgt misschien een beetje hulp van je handige (schoon)vader of klustante. Misschien laat je het vuile werk aan anderen over en is jouw belangrijkste taak het verzorgen van de catering, niet in de weg lopen en de spullen aangeven.
  • Maar je wilt na het grote klusavontuur natuurlijk geen drievoudige hernia oplopen. En eerlijk is eerlijk: die tegels zijn loeizwaar. Zeker als het gaat om van die grote, betonnen exemplaren. En hoe pak je die nou eigenlijk fatsoenlijk op zonder iedere keer te vrezen voor je kantoorhandjes? Het antwoord: een tegeldrager. Tegels dragen en verplaatsen van A naar B was nog nooit zo gemakkelijk. 
Huur een vacuüm tegeldrager bij onsHoe werkt de tegeldrager?

Bang dat de tegels neerkletteren als je ze aan het dragen bent met deze vacuüm tool? Hoeft niet! Want dit slimme stuk gereedschap kan maar liefst 170 kilo dragen. Het werkt super simpel: je zet de vacuüm handzuiger op je tegels en het apparaat zuigt zich vacuüm. Ideaal voor het dragen van tegels en voor het dragen van grote apparaten zoals een koelkast of wasmachine. Je kunt er zelfs hout, traanplaten of sandwichpanelen mee dragen. Huur twee handzuigers, zodat je niet scheef loopt na de klusweek.

Waarom gereedschap huren?

Waarom je het beste gereedschap kan huren? Omdat slopen met je blote handen blaren oplevert, boren met een lijmpistool niet werkt en die tegels naar beneden kletteren als je ze probeert op te pakken met je strijkijzer. En de kans is klein dat jij een vacuüm handrager, complete beitelset of lakfrees in je schuur hebt liggen.

Zonde om deze materialen voor een eenmalige klus aan te schaffen. En ben je ‘n professionele klusser met bijbehorende klusbus? Ook dan zijn we er voor je. Want ons huurassortiment geeft je een uitbreiding op je vaste kluskoffer voor die ene, unieke klus. Wij zijn je digitale klusmaat. Je vriend om de hoek die alles in de garage heeft liggen. Je handige maat met verstand van klussen. Die vertelt hoe het werkt. Die praktisch naast je staat bij elke klus en alleen advies geeft als jij dat nodig hebt. Daarom huur je bij ons: Je hoeft niet naar de bouwmarkt te rijden om daar in de rij aan te sluiten, het gereedschap wordt gratis bij je thuisbezorgd, je betaalt slechts 0,01 cent borg, vandaag reserveren, morgen beginnen met klussen en achteraf betalen. Is je project nog niet af? Dan houd je het gereedschap gewoon wat langer!

   

 
Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
 
Sluiten Hey,