Hey, huren doe je zo in Tilburg

Hey, huur vandaag in Tilburg!

Bezorgen wij het.

Huren maar!
Landing Banner
  • Geen borg, dat scheelt
  • Geen wachtrij, geen papierwerk
  • Vandaag besteld, vandaag klussen

Hey Tilburgers!

We hebben geweldig nieuws, deze maand lanceren we HeyHo in de Schôônste stad van't laand!

HeyHo wat is dat dan weer?

Wij van Heyho verhuren gereedschap. Het beste gereedschap tegen de scherpste prijs, zonder borg en het mooiste is; we brengen het bij je thuis!

Wil je vandaag nog klussen? Goed nieuws, we komen het in Tilburg dezelfde dag nog brengen (behalve op zondag dan). Is je klus geklaard dan halen wij het ook weer op!

Niet alleen het gereedschap komen we brengen, maar ook de toebehoren die je nodig hebt!

Bestel hier alles

Wij hebben ook materiaal voor zakelijk gebruik

Naast het uitgebreide assortiment zoals schuurmachines, breekhamers en frezen in alle soorten en maten hebben we ook nog groter materiaal. Zoals bouwdrogers, grondfrezen, shovels en hoogwerkers!

Hoogwerkers Alles Landing Banner
Vandaag bezorgd


Eindelijk die klus aanpakken

Iemand anders subtiel herinneren aan die trap die al maanden geschuurd moeten worden?Wijs je doelwit aan en laat die persoon hier een account aanmaken. Dan kan hij vandaag nog beginnen met klussen, want vandaag besteld, vandaag klussen.

Of Tag de persoon in onze klussenlijst op Instagram. Eerst even volgen, dan is dat een makkie. Klassiek bellen of appen kan ook!én beste Tilburger, wanneer begin jij aan die uitgestelde klus? In Tilburg is de 2e huurdag tijdelijk gratis!Vragen over Tilburg

Wat is er anders aan jullie service in Tilburg

Als je in Tilburg vandaag besteld, kunnen wij het vandaag bezorgen. Dit is ons eigen verzorgingsgebied. De rest wordt bezorgd door DHL. Dit willen we natuurlijk uitbreiden als alles volgens plan verloopt.

Wie bezorgt er in Tilburg

Dat doen wij echt volledig zelf. Dus komt er iemand bij je aan de deur? Vraag hem of haar gerust naar zijn of haar kantoorbaan ;)

Tot hoe laat kan ik bestellen in Tilburg?

Je kan 24/7 bestellen, maar wij bezorgen het op de aangegeven dag.

Tot hoe laat bezorgen jullie in Tilburg?

Het liefst zouden we je beloven dat we het zo gek maken als jij wil, maar in principe komen we nooit na 21u aan de deur.

Wanneer bezorgen jullie?

Wij bezorgen op de dag dat je aangeeft dat je wil hebben. In Tilburg kan dat vandaag zijn, in andere steden, dorpen en gehuchten is dat altijd een dag later. Daar is DHL in de lead en zij vertellen je in de ochtend in welk tijdvak ze bezorgen.

Wat kost bezorgen bij jullie?

In principe is de bezorging gratis, in het meest extreme geval moeten wij ook extra kosten maken, maar daar nemen we dan contact over op.

Alle vragen


Chat (rechtsonder) met onze klantenservice of neem contact op zoals jij wilt.
  • Snel reactie! Klik op het icoon
  • Facebook via Messenger 09:00 en 17:00
  • Instagram via Instagram 09:00 en 17:00
  • Twitter via Twitter 09:00 en 17:00
Sluiten Hey,